GLAD PÅSK.

Känner att detta har blivit lite av en reseblogg. men så är det när man är på resande fot. Jag älskar verkligen england, allt är bara så annorlunda, imorse vaknade jag av att nån gick runt på gatorna med en megafon och ropade efter skrot i form av tvättmaskiner och metall. haha- lovely!

jag tänkte bara kika in för att önska er GLAD PÅSK, hoppas ni har en fin helg där ni befinner er! nu ska det letas påskägg för min del, det är en sån där mysig tradition som man aldrig växer ifrån..

KVÄLSBABBEL.

Idag har vi vart inne i Solihull, en stad i närheten av Birmingham. Picknick i parken och lite shopping. Fick bland annat med mig den efetrlängtade västen från H&M, den virkade, you know what I mean. Velat ha den sen första gången jag såg den i magazinet, now it's finely mine!
Imorgon blir det påskmiddag med ingifta släkten här från Englandet. 

Långfredag idag, Tack Jesus.
Aaron Gillespie – You Are Jesus

BLACK AND WHITE.

FOTO: Jag
MODEL: Emanuel Palm

EN DAG I PARKEN.

DET är vad vi har gjort idag. som sagt, det är sommmar här!
U2 – Beautiful Day

FRÅN UPPSALA TILL ENGLAND.

YEES. DÅ var mna i England dåå! Här är det rent ut av sommar, nog för att det var varmt i uppsala med, men här blommar träden och gräset är grönt, för att inte tala om värmen!! amazing.
Resan igår var lite av ett kaos, fast samtidigt väldigt blessed så att säga, för allt bara löste sig. haha. kan berätta mer om det senare om ni vill!

Knyter ihop uppsala med en bildbomb därifrån.













LOVELY TIME.
nu ska vi ut i solen, hare naaajs så hörs vi snart igen!

VÅR BLOMSTER.

jag å millan plockade just DESSA. siikt så härligt, det är verligen vår nu!!

HILLSONG STOCKHOLM.

HAR HAFT ÄNNU en totally awesomeastic dag här nere!! bland annat har vi vart på Hillsong Stockholm. GRYMT BRA!! nu väntar sängen. hörs mer imorn, hare fint!


UPPSALA BJUDER UT.

haha.
DAGEN BÖRJADE MED en cyckeltur till bussen som sesan tog oss in till stan. Där vi lyssnade på en underhållande orkester, åt glass, fyndade på secondhand och hade fotosesstion á la uppsala, ni får se mer av det senare. 

har just ätit middag, grillat för första gången i år !! nu väntar efterrätten sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. SOM ni ser är det ingen snö alls här, det var verkligen sommarväder idag, ooooerhört skönt!

underbar tid med en underbar bror. BLESS.

I'M ON MY WAY.

JAHAPP. då var lovet här, dagen här. det är påsklov och jag sitter på bussen på väg ner till Uppsala. förutom att jag är döttshungrig och inte har nån mat så är går det fin fint! 
ska se klart en fruktansvärt kas film som vi började se på engelskan och skriva en recention på den. haha, en teckad film från 1954. handlar om djur på en farm. låter det intressant? kolla in den här.

bjuder på bilder på manne å milla sen i julas. GOING TO MEET THEN IN A COUPLE OF HOURS. mega lycklig!!
ska försöka blogga under min resa!
Mando Diao – TV & Me
GOD BLESS.

PACKINGS HYPER.

JAG ÄR HELT SJUKT TAGGAD JUST NU. gjort klart de sista fysikupgifterna inför provet imorn, nu är det bara att be en bön, sen får det faktiskt gå som det går!
HÅLLER PÅ ATT PACKA. det bär nämligen av IMORGOOON. gaaaaaaaaaaah. nedräkningen når sitt efterlängtade mål! så otroligt fantastiskt obeskrivligt underbart. åker bort i två veckor, ofattbart så skönt ska det bliiii. finner liksom inte ord för glädjen innombords.
Försöker att inte ta med såå mycket.., denna gång går det faktiskt Ganska bra!! höhö.

Slänger up en bild på ett par shorts jag klippte till igår., tänkte pimpa dom mer men det får räcka bara såhär för ett tag.
Mando Diao – If I Don't Live Today, Then I Might Be Here Tomorrow
HAVE A GREAT SUNNY DAY!

VINTERN HAR LÄMNAT VÅREN ÄR KOMMEN.

SITTER UTE OCH FIKAR I BARA SHORTS. et soligt hörn där vinden står stilla.
f a n t a s t i s k t. katten gosar han med.
I en annan del av trädgården står krokusarna i blom. mina vänner, VÅREN ÄR KOMMEN.

LIFE RIGHT NOW.


Just nu vill jag bara ha fredag, visst det vill man väl alltid. Men på fredag 12.40 åker jag till min bror i uppsala, sen på tisdag vidare till england och min syster. LYCKA det är vad det är!
så nu ska ge gärnet i skolan. sen färdas till friheten.
Aaron Gillespie – Your Song Goes On Forever
GOD BLESS.

COLLIER.


MED inspiration från fyndigtbyfrida pysslade jag ihop detta ikväll. tanken slog mig imorse när jag satt på skolan. någon kedja och ringar för att hålla ihop allt köpte jag nytt, men resten är sånt som legat hemma i olika smyckeskrin och ändå aldrig använts. Allt sammans hamnade på 32 kr.
Det gäller att inse, man kan faktiskt göra rätt mkt själv!!

LÖRDAGS SYSSLOR.

GOTENMORGEN! ska äta frukost och sen och ska ta tag i lite städ och tvätt här hemma. sen blir det att cykla 5 km till närmaste busshållsplats, jag vet jag bor i SKOGEN (!!!). ska nämligen in till stan på modedvisning där bla en god vän ska gå. kommer bli asm!
SEN kommer en klurig fråga hur jag ska ta mig hem ikväll. antingen blir det buss och cykla igen eller så., ja. jag vet helt enkelt inte. DET kommer bli en rikgtigt spontan dag idag. and I feel its good! HAVE A NICE DAY

THA NIGHT.

VERKLIGEN haft en awesome kväll! käkat helt underbart god chokladtårta med nougat och banan, haft allmänt mega kul med lydias starwars lamp grej. hahaahahaaa. OCH kört mörkerkurragömma över hela kyrkan.
BARA MEGA BRA HELT ENKELT.
hahah. underbart!!
NU är jag bara mega taggad. ensam hemma hela helgen å allt.
TVÅ VECKOR KVAR TILL PÅSKLOV. bless

APRIL APRIL.

JACKA-monki. LEGGINGS- bikbok. HALSBAND- h&m. LINNE- sytt själv. SKOR-sixtyseven.
FÖRSTA APRIL IDAG. jag fet lurade min vän. så sjuuuukt roligt!

INVIGER månaden med en ny jacka och utefotografering på kvällens outfit. nu bär det av till stan och kyrkan. myspys.

HA EN BÄST KVÄLL!!

RSS 2.0