JAG KAN SE IGEN.

det är ju en FANTASTISK känsla när man har vart utan glasögon en tid och sen sätter på sig dem igen. det blir verkligen en jaha upplevese om hur världen ser ut varje gång! haha. nu kan jag se igen i alla fall. så glad är jag. kanske inte syns så väl men bakom de trötta ögonen SÅ.

TOKFOREN.

SÅ grymt kul det är att träffa folk när man har vart sjuk och hemagående en hel vecka!! det är såna gånger som man verkligen inser hur fina vänner man har. hur mycket en sån, till synes liten sak, verkligen betyder., då man lär sig uppskatta och verkligen vara tacksam för de man har omkring sig som ibland tas så lätt förgivet. EN viktigt sak att komma ihåg. för att se såna saker som självklart,  de är ju rent av tokforen!!

SOM ni ser på föregående bilder måste jag städa mit rum. men icket denna kväll. nu bär det av till mormora! ska köpa med oss pizza och bara götta hela kvällen. haha. mormor har blivit som en ungakarl på äldre dar, hennes favoritmat numera är pizza och cocacola. haha. jag kan inte sluta fascineras av hur en sådan gammal människa kan vara. så söt och så älskvärd. det blir en bra kvälll, kan inte bli så mycket annat!

GOD BLESS YOU ALL. ha en underbaaar kväll!

BEIGE BLACK AND GOLDENBROWN.


TRÖJA- lindex. KOFTA- monki. JEANS- cheapmonday. SKOR- lånade.

YAHWEH.

Our God He lives forever
He reigns in power and love
Let earth bow down before Him
For He is exalted

We look to Yahweh Yahweh
Forever Yahwe Yahweh

Our hope is God Almighty
His love is greater than all
Lift high the God of Heaven
Give all the honour

We look to Yahweh Yahweh
Ou hope is Yahwe Yahweh

And He shall reign forever
He shall reign forever
He shall reign
Forever and ever
Our God

http://www.youtube.com/watch?v=D732yG26RGI&feature=relmfu

SÅ GOTT SOM..

1. frisk. jag har då vart hemma idag meed. men jag känner mig bättre och uttalar det ännnu mer så ska det snart inträffa!!
2. det jag har klarat av idag, HALLON CUPCACES. verkligen inte gjort nånting annat. i lugn takt så gick det ändå bra. här hittar ni receptet.
3. SOM DET SER UT. jag loooovar att de var ooootrooligt GODA !!!

NU mina vänner är det fredag, likamed helg. bra jobbat alla ni som kämpat i skolan!
jag ska slå mig ner framför tv:n i djup nedstämdhet att inte orka något annat kvälen till ära.. haha. ne men ååååh vad jag hellre hade åkt skoter. that's just life you know. ha en fin kväll!

BESVARAD BÖN.

Har vart hemma idga igen. fortfarande inte frisk men på bättringsvägen så att säga. ska försöka fara imorn, klarar inte av att va hemma en dag till känns det som! planen för imorn kväll är skoter med g'net från kyrkan., mamma och pappa lär ju knappast släppa iväg mig men jag får väl se.
till min STORA glädje kommer jag tillslut fara till hemavan på sportloveeeT.,
nu jag kan bara tacka Gud för en besvarad bön!! HEMAVAN HERE I COME. sjukligtpeppad! som jag har längtat de tre senaste åren. aaamazing!
hoppas ni haft en bra dag. God bless Ya!

FÖR DE SMÅ.

Har stickat ett X antal av dessa pannband till nära och kära. detta är i en mindre variant, mer passande för de små varelserna på denna jord.

MÄRKBART.

det märks verkligen att jag bara har vart hemma i veckan. igår läste jag ut svenska boken satt, i sex timmar och bara läste i streck. heelt sjukt för å vara mig. men jag hade halva boken kvar och den ska va utläst till på fredag SÅ hade inte så mycket till val. Strolthet och Fördom heter den, ni kanske har sett filmen. DET har jag i alla fall och gaaaaaaaah vad den är bra. hehe. exakt my kind of film lixoom.
Aja, åter till ämnet, det märks, för jag får massa saker bortgjort. MEN sen märks det ju här på bloggen oxå., ni får ha överseende med lite innehållslösa inlägg, det händer inte så mycket i livet när man ligger sjuk..

NU blir det iaf å äta och sen sticka vidare på en liten variant av 'det berömda pannbandet' till systerdottern. OCH ta tag i matteboken..,.,.,
HAPPY WEDNESDAY, bless!

NÅTT PÅ KÄNN.

en till del av det att jag stannade hemma igår var nog just det, att jag hade nått på känn. för idag har jag feber. vet inte vad jag ska göra rikigt. läsa ut svenska boken, typ..


..mysa och bli frisk.
Lars Winnerbäck – Elegi
bless.

ON THEIR WAY.

har jag sagt att ett nytt par av min kära glasögon är påväg? (dom förra gick ju sönder)
glader är jag för det., ska blir skönt å se igen!

ENGÅNGS SAK I LIVET.

Vet inte riktig vad som tog till mig idag. sängen var för skön och längtan efter att bara vara hemma för stor, lektionerna för få och möjligheten alldeles för nära. jag stannade hemma. har aldrig gjort så förut men nån gång måste väl vara den första. är så allmänt less på att alting bara tas för givet. veckorna går runt runt och livet bara rullar på. så idag är en såndan som bryter mönstret. ska göra bort massa matte och svenska. hemstudier kallar mamma och pappa det för och det lät väl rätt bra.
min älskade mamma knackade på dörren till mitt rum igår och kom in med dessa.
små ljusglimtar som gör dagen. tack mamma.

hoppas ni har en bra dag, det har jag. BLESS

TORGVANTAR VARIANT TVÅ.


UTANFÖR MITT FÖNSTER.

sitter på sängen stickar och lyssnar på winnerbäck i väntan på att brodern ska ringa på skype. det är så, när julen är över och längan till våren och sommaren växer mer och mer, då är det lasse som gäller helt enkelt..

Lars Winnerbäck – Du min vän i livet
Lars Winnerbäck – Brustna hjärtans höst
Lars Winnerbäck – Jag är hos dig igen

ha en fin kväll. God bless!


KÄRLEKEN KOMMER ALLTID ATT FINNAS KVAR.

1 korinthierbrevet 13:4-8

Kärleken är tålmodig och god. Kärleken är inte aggressiv,
inte skrytsam och inte högfärdig.
Den är inte utmanande, inte självisk, den brusar inte upp,
den vill ingen något ont.
Den finner inte glädje i orätten men gläds med sanningen.
Allt bär den, allt tror den, allt hoppas den, allt uthärdar den.
Kärleken kommer alltid att finnas kvar.


GÅ SÅ FÖRSIKTIGT DU KAN. DINA ÖGON KAN KROSSA MIN VÄRLD SOM STENAR MOT GLAS.

DAGEN har vart faaantastisk! idag smällde det den lilla fast stora SURPRISEN för er inträffade. vet verkligen  inte vrf jag gjorde de till en överraskning men. haha. de blev bara så,.
MEN ni får vänta mera..! det var verkligen en upplevelse iaf!!
Kvällen tillbringades hos denna tjej, fotade och såg melodifestivalen. NU väntar fika med familjen. BLESS!
Lars Winnerbäck – Varning för ras - Live

LAUGHING WITH.

imorn är det fredag. bara så fett underbart otroligt fantastiskt sakolikt fenomenalt skönt.
Regina Spektor – Laughing With
swet derams!!

KVÄLLENS PROJEKT.


ett TRANSPARANT linne/klänning. de är vad jag har färdigställt ikväll. fick verkligen krupp för symaskinen å jga ville inte riktigt samma saker., men nu så är det i ala fall klart.

TÄNKER det typ som en 'accessoar' mer en del i en outfit än själva plagget.. nu på vårnintern till tights eller byxor och på sommaren mer som klänning eller typ till shorts. aah., svårt å sätta ord på men ni KOMMER få se. me promise!!

EFTERLÄNGTAD.

TRODDE seriöst jag skulle dö idag. asså det är helt otroligt hur kallt det kan vara. INTE OKEJ. kylan bara tränger längre och längre in i benmärgen. på skolan var det kallt, UTE ÄR DET KALLT, på bussen var det kallt. överallt är det KALLT. paniik. men nu är jag hemma och här är det, tack och lov, inte kallt. sommaren är så obeskrlivligt efterlängtad just nu. gaaaaH.
Det var i alla fall en enorm lycka idag när våran lärare flyttade romanredovisningen till nästa fredag. galet så skönt. ehm, vet inte riktigt hur jag hade klarat mig annars, har typ halva boken kvar. dock kan jag hela storyn utantill men äändå.

så IKVÄLL blir det en lugn kväll. ska sy klart ett påbörjat plagg och sticka lite. det är iaf tanken. älskar såna studer, vara kreativ och uttrycka det i praktiken och VA. 

Juste! nu header.. what dou you think? självaste cornelia som står för foto och design.

Ha en fin kväll! bless.

TVÅ ÅR FRAMÅT.

TIDEN är inne, det är dags att välja inför framtiden. tvåan och trean. känns lite konstigt, hur ska man veta nu vad man vill göra i trean och hur mycket man egentligen kommer klara av sen..
tror iallafall jag har bestämt mig nu. men kan nog inte säga klart innan valet är gjort. vill bara välja rätt, så allt inte känns så fel sen. men., får försöka lita på att det blir bra helt enkelt.

rebecca och linda hälsar!! BLESS.

YOU TOOK A STEP AND WALKED AGAIN.

TIGHTS- cubus. SKJORTA- h&m. TRÖJA- lindex. SKOR- skohuset. HALSBAND- glitter.

I NEED A DOLLAR.

Aloe Blacc – I Need A Dollar
en skön låt helt enkelt.

SKOLASKOLASKOLA.

JAPP. de är helt enkelt livet nu. fast idag är ju skönaste dagen på veckan tvvå lektioner..
ikväll kommer finsate cornelia hem til mig. alldeles FÖR längesen så vi tog tag i saken. filelyy !!
IAF så är jag rätt så peppad på livet just nu, sportlovet närmar sig och därmed även FIRE. kommer blir g-rymt bra. 

NU börjar snart fysiken. ha en bra dag. BLESS.

LÄNGDEN.


SOM jag sa för ett tag sen så är jag helt in to långa grejer just nu, specielt till byxor. typ som denna kofta. perfekt när man vaknar och det är -30 grader. då sitter det fint med en ylle kofta!
BYXOR och LINNE- h&m. KOFTA- ginatricot. SKOR-skohuset.

DE VA SOM FINT.

SÅG de på en väns blogg. de va som fint..



ÄVEN KALLAD FÅGELSKRÄMMESKJORTAN.



HEHE. jaah asså. skjortan. hittade jga på en fågelskrämma ute i lagårn. ni kan kanske ana hur arg jag blev. vilken mäniska offtar en sådan skjorta till en gripandes fågelskrämma!? ... men trots en missfärgad rand, tackochlov lite länge ner går den ändå att använda. om man har den tex så här i ett par högrebyxor.



BYXOR- cheapmponday. SKJORTA- fågelskrämman. KLOCKA- glitter.
sorry- inga skor på bild this time.

DAGEN DÅ STAN ÄR FULL I KÄRLEK.

14 februari. en dag för att visa sin uppskattning och kärlek.
älskar denna dag, även fast jag inte har någon att älska, på det sättet. men saken är den att jag tycker inte att det bara handlar om det. utan alla som ligger en varmt om hjärtat. alla som man älskar på något vis.
var in en sväng på buketten., för ett hemligt mission. seriöst typ den enda tjejen där. massa killar/män som strömmade in och ut med rosor eller andra former av blommor i händerna. så mysigt bara!! och äffärerna är fyllda med choklad och gelé hjärtan.. helt enkelt en dag då stan är full i kärlek!

HADE mer än gärna hittat på nått kul ikväll men., mor och far skulle iväg så kunde inte ta mig hem sen, that's life när man bor i bochen. MEN bara att göra det bästa av saken!! SÅ ska jag göra bort lite skolarbete nu och sedan mumsa geléhjärtan och se nån film..


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG PÅ ER. HA EN FIN KVÄLL !!!

HELG.

EN lugn men ändå speckad helg har det vart. känns som jag har hunnt med massor. kan kanske bero på att fredagen också var ledig. OCH för att jag haft en typ data fri helg.. bara inte känt för datorn. fett skönt faktiskt inget planerat, bara blev så.

Försöker komma på nått kul att dela med mig av men det står verkligen still i skallen. KAN i alla fall säga att jag har en liten surprise till er som inträffa på lördag.. dom dom dom dooom.. ni får se !!



TAKE CARE, bless.

EN VIKTIG SAK ATT TALA OM.

... innan jag somnar. JA ÄR LEDIG IMORN.
detta inebär att jag ska SOVA länge och sen vet jag inte.. bara vaaaa.
NATTI

VILKEN DAG.

HELT SJUKT vilken dag det har vart, full fart och fläkt som bara blev bättre och bättre ju mer den led mot sitt slut. bortsätt från stressmorgon, badmintonracketsmäll i pannan, haha, och lite annat smått och gott så har den bara vart fylld med trevligheter.

KLOCKAN SJU träffades några av oss tjejer frå klassen, Cicci, Linda, Marielle och jag närmare bestämt på stan. vi skulle ut och äta. efter lite om och men och funderingar hit och dit kom Marielle på att hon hade 'resturangchansen' med massa rabatter. SÅ vi slog till på en sån och gissa vart vi hamnade.....
YES.SCANDIC PLAZA. heeeelt kändes lyx och helt stört  vad gott.




AAAAAAAAH. OKEJ. sen körde vi vidare på rsturangchansens erbjudande (två för en) och begav oss till café GÖTEBORG. och smaskade på dessa smarrigheter,. och spelade Yatsy.

ALLT pluss till resturangchansen som på sätt och vis gjorde våran kväll. GOD mat HÄRLIGA tjejer och till ett FETT bra pris! kan knappt bli bättre! en galet lyckad kväll som HELT KLART gjorde min dag!!

SNEAKPEAK.

SNEAKPEAK från modevisningen designprogrammet hade på draggen idag. kommer mer sen vill jag lova, har massa favortiter å visa!

JUST TO BE CLOSE TO YOU.

Gemenskap – Just To Be Close To You
en låt får ni innan jag beger mig till sängs. SOV GOTT.

NU ÄR DEN MIN.



KÖPTE den här skönheten idag. har totalt älskat den sen jag såg den första gånen på Lindex. Till min stora glädje var det en maska som hade rivits upp och ett hål i sömmen så jag fick den för 100:- kronor istf det dubbla. Revan och hålet fixade jag lätt sååå.. NU ÄR DEN MIN!

DAYLIGHT.

SÅ var skolveckan igång igen. 'inga kommentarer'.
har dansat ikväll med tjejerna DET livar iaf upp, små ljusglimtar som gör vardagen!! Dricker te och ska försöka göra bort några sidor i matteboken som ännu är oklara, men förhoppningsvis inte ofattbara. haha. 

Coldplay – Daylight GOD BLESS.

IT'S A SIGN.

HAHA en del gamma av enl tidning som jag fått av mormor med massa stickmönster. gissa vad den heter? om inte självaste SOLSIDAN.  det MÅSTE va ett tecken på va jag ska göra närmaste halvtimmen...!!

DET ÄR DIG SOM JAG ÄLSKAR. MER ÄN TUSEN ORD KAN SÄGA. MER OCH MER FÖR VARJE DAG. GUD BLI MITT LIV.

VART på kyrkan, träffat goda vänner och haft det allmänt king idag. nu sitter jag och plinkar lite på gitarren. en av många bra låtar som dom körde på Tro, Hopp och Skola i fredags. just denna strof fastande verkligen i mitt huvud. that's it. BLI MITT LIV.

VÅRIGT.



Måste lägga ett ord om H&M nagellack. dom är GRYMMA! köpte det gula härom dan,
vårigt och fint!

HOW HE LOVES.

He is jealous for me

Loves like a hurricane I am a tree

Bending beneath the weight of His wind and mercy

When all of a sudden

I am unaware of these afflictions eclipsed by glory

And I realize just how beautiful You are

And how great Your affections are for me

And oh, how He loves us oh

Oh how He loves us

How He loves us oh

He loves us

Oh how He loves us

Oh how He loves us

Oh how He loves

We are His portion and He is our prize

Drawn to redemption by the grace in His eyes

If grace is an ocean we’re all sinking

So Heaven meets earth like an unforeseen kiss

And my heart turns violently inside of my chest

I don’t have time to maintain these regrets

When I think about the way


David Crowder Band – How He Loves

MORMOR.

IDAG har vi vart å grattat min älskade sötaste mysigaste Mormor. hon fyllde nämligen 93 år igår. 
Hon är så otroligt härlig, verkligen en förebild.. SÅ 93 års kalas med god mat och tårta, träffa släkt och så klart självaste mormor. 






SO FAR AWAY.

Sitter på engelskan och är faktiskt i princip klar med inlämningsuppgiften till på måndag.
OM fyra timmar är den efterlängtade helgen här. Ser verkligen frammemot det som denna helg komma skall, blir Tro Hopp & Skola ikväll, skoterdag imorgon för fulla muggar och annat smått och gott.
Amanda Jenssen – So Far Away
GLIID I FRID.

FLÄTA.


TULIP.

TULPANER är verkligen den vackraste blomman enligt mig. speciellt vita. dessa pryder köksbordet här hemma just nu. lite smått vårkänsla dessutom- tummen UPP !!

SKRIVTORKA.

foto: marika
Lars Winnerbäck – Varning för ras - Live

skrivtorka. det är ordet. har ett engelska arbete men kommer inte framåt alls. ska lämnas in på måndag men tänkte vara ute i förväg vilket inte verkar ha någon större framgång. funderar på att ge upp men kanske ska ge det en chans till, annars kommer det bara bli panikartat sen.
IMORGON är det i alla fall torsdag. det innebär en lång dag i skolan och sedan simma. det förstnämnda sådär men däremot det sistnämnda underbart. känner att jag skriver i gåtor. haha.
ÄR nog bäst att ta tag i arbetet i alla fall. nu. ska. snart.

AU REVOIR.

EN SOVMORGON UTAN SÖMN.

SITTER på kyrkan och läser. hur hamnade jag här klockan halv 9 en onsdagsmorgon? Jo jag bor ute i bochen, där det går en buss per dag. och om föräldrarna inte har möjlighet att skjutsa till en senare buss, då får man ta vägen någon annan stans. Tex till kyrkan, det är som mitt andra hem. 

Ha en bäst dag, vi hörs!

DET BÖRJAR PÅ KLADD OCH SLUTAR PÅ KAKA.

kladdkaka är något bland det godaste jag vet.
Denna blev lite lite förr lite smör i så den var snarare krispig än kladdig men ändå GALET gott!!

SOV GOTT SÖTISAR.

HOW WE WALK.

Mando Diao – How We Walk

NU väntar svenska boken. BLESS.

DAGENS EKIPERING.

SKJORTA- h&m. TIGHTS-cubus. KOFTA- monki. SKOR- 59:an.
PANNBAND och VÄSKA har jag gjort själv.

RSS 2.0