SVERIGERESAN DEL TRE- LISEBERG.














LAGÅRD'SFYND.




bli kvar i min kärlek.

johannesevangeliet 15:7-9

OM ni förblir i mig och mina ord förblir i er,
så be om vad ni vill, och ni ska få det.
min Fader förhärligas, när ni bär rik fruk och blir mina lärjungar.
liksom Fadern har älskar mig, så har jag älskat er.
bli kvar i min kärlek.

SVERIGERESAN DEL TVÅ.














detta hopplock är från dagarna i norrköping och göteborg. fett med praiseparty i regnet, skate på kfum med konsert som avslutning, jag och några till tjejer bakade 100 muffinsar som tack till alla underbara killar, och converse gänet var så klart team TVEAU som även lydia och linnéa slår ett slag för!!


MINTH.

loppis 10:-

ETT HOPPLOCK AV SOMMAREN.











helt sjukt. denna sommar alltså!! fylld med så mycket oförglömliga minnen. den började med tre veckors jobb på äldreboendet i sävar. sen var det två veckor här hemma och sen bar det av söderut mot havsmiljö hos mostran, europakonferensen, sverigeresan och allt däremellan.. när jag skriver det såhär känns det verkligen som om lovet var kort. men samtidigt väldigt långt. det är konstigt, man får verkligen en speciell känsla varje år inför skolan, då man, tror det eller ej, blir taggad, till och med lite smygtaggad på att och plugga. göra nått vettigt lixom och få tillbaka rutinerna helt enkelt. MEN oj så skönt det har varit! jag har verkligen laddat om den här sommaren, på alla sätt. och nu känner jag mig faktiskt riktigt taggad på vad hösten och detta läsår har att erbjuda. om man kollar på mitt schema så ser det inte så fantastiskt ut.. men jag tror verkligen att Gud har stora planer!! så låt oss lägga ALLT i hans händer och känna lunget. jag är i alla fall helt övertygad om att just DENNA hösten kommer bli något extraordinärt.

en bild säger mer än tusen ord

dessa underbar människor spenderades resan med. hundra individer, använda av Gud på många olika sätt och tillsamans gjorde vi verkligen något stort. saknaden är stor men de har alla sin plats i mitt hjärta.. det är häpnadsväckande hur mycket människor betyder för en, att lära känna dem, alla med en varm tro och ett stort hjärta, det styrker en på så många olika sätt! älskar facebook nu för tin, hundra nya vänner som bombar med allmänt uppmuntrade grejer.. a här är dom. en bild säger mer än tusen ord.


foto: Sara Danstål

SVERIGERESAN DEL ETT.

här följer då en radda med bilder..


en kort resumé

WOW. vet verkligen inte hur jag ska kunne beskriva denna resa. får nog ta det lite pö om pö! det jag vet är i alla fall att vi har en Gud som är över allting annat. min tro har verkligen tagits till en ny nivå under de här två veckorna och jag är riktigt taggad på vad Gud kommer göra i sverige den närmaste tiden. för även om denna resa nu är slut så är detta bara en börjar för något radikalt för vårat land.
Sverigeresan har verkligen förvandlat min från insidan och ut. man har vart med om så mycket, roliga saker, men även motgångar och det man märker är att Gud verkligen alltid är med!!
så den närmaste tiden kommer du få läsa om många vittnesbörd och fantastiska saker som Gud har använt oss till.
GLID I FRID.

ON THE ROAD.

NU är vi i ö-vik och idag bär det av upp mot umeå. helt sjukligt taggad!! vi kommer ha två konserter idag mitt på stan, en klockan 12 och e 14. sen ikväll är det ungdomsmöte på ubc. kom dit! det är det enda jag har att säga idag.

god bless you!!

RSS 2.0