LÖRDAG PÅ EN FREDAG.

Var inget mindre än LEDIG igår!! heeelt underbart. spenderade första delen av dagen med denna fina vän. tog en promenad, drack varm choklad och bastade. Sen bar det av in till stan för att ha dans med barnen på kyrkan och sedan dra vidare till ekumeniskt ungdomsmöte på Hedlundakyrkan. Dagen avslutades med en fika på Kafé Station med härliga människor. woop wooop!

I WANT THOSE GLASSES BACK.

måndag morgon och jag spenderar tid på skolan åt att färdigställa en idrottsuppgift. bläddrade igenom lite bilder och insåg att jag saknar mina glasögon- oerhört mycket. har vart på jakt efter ett par ungefär ett år nu, så snart är det väl ändå dags! måste bara hitta några bra bågar, sen kan jag börja se igen och göra slut på mitt kisande. Se till att ha en en härlig måndag! bless.

DET DÄR MED FIKA.

Fika är verkligen bland det bästa! det finns som ingen begränsning riktigt, alltifrån hårdbröd med skinka till den ljuvaste morotskakan eller en smarrig latte på det mysigaste kaféet. För att inte tala om te! Har just kommit hem från skolan och in från det ruggiga snövädret, vad värmer inte bättre då än en kopp te!?
Något som kanske inte betraktas som fika men ändå får ingå är ju frukost- helt fantastiskt! NÄR man ger sig tid vill säga.. något som jag är oacceptabelt dålig på dock. Japp nu vet ni hur mina tankar om fika går.. heh.

Ha en fin torsdagseftermiddag, å självklart- se till att unna dig en fika!


SVARTVITA STUNDER DIT JAG DRÖMMER MIG BORT.


ETT OSKRIVET BLAD.




ja mina vänner. det nya årt ligger framför. vart det leder och vad det kommer fyllas med det är bara Gud som vet. det som händer kommer påverka oss på helt olika sätt, endel suddas lätt bort medan annat sätter spår för livet. ett extraodinärt år, det är vad det ska bli och jag är riktigt taggad. 2012 here I come!

RSS 2.0