FÖR STUNDEN.

bild 2 // weheartit.
Som tidigare nämnt har jag så otroligt lätt att drömma mig bort just nu. Till andra stunder i livet. Dom som kommer inträffa iframtiden, innom en månad, till sommarn eller innom loppet av några år.
Till resor och framtida boning, nya converse, sommardagar i London, VÅR, bröllop, ryggsäckar i mängder, fiskbenflätor och noveller.
MEN.
Jag har bestämt mig. Jag ska verkligen TRO. När jag var liten hade jag en skiva med en sång som gick 'tro är att lita på Gud, tro att förtrösta på honom, tro är en övertygelse om att det Gud har lovat det håller han...'
Vad jag vill komma fram till är att bland drömmer man så mycket att man glömmer bort att tro på det också.
Så dröm om framtiden och sätt din tro till Gud om att det ska ske!
För om man lägger till tro, blir drömmen till hopp. och hoppet, det lyfter verkligen livet för stunden.

WANDERS THROUGH A HOMEMADE TRANSPARENT DREAM.




FOTO: Rakel Granlöf

SÖNDAG.

Sanningen att säga så har jag legat hemma i feber sen i måndags.. tills igår kväll då jag pallrade mig in till stan i snöstormen. Helt otroligt vad man uppskattar att träffa folk när man bara pratat med mor och far på en hel vecka. Idag är det söndag, söndag betyder mestadels alltid att fara till kyrkan för mig, men denna gång så jobbar pappa och mamma vågar inte sig ut i, som sagt, snöstormen. Det är helt sjukt väder ute, årets storm skulle jag vilja säga, snön yrar och det viner i husen.
Nu inväntar jag en god vän som kommer och hälsar på, tror minsann vi ska unna oss en semla..
Ha en välsignad dag everyoone!

RSS 2.0