EN LITEN PROMENAD.


DENNA lilla goding, min bror och hans fru har vart och hälsat på ikväll. Hon kom springades med sin mössa och sa "uut" "uut". Så vi tog på oss kläder och gick ut på en mysig liten promenad i solen. kvalitetstid när den är som bäst. man fascineras alltid över hur barn kan vara så otroligt goa och mysiga som dom är, det finns ingen gräns för deras charm. tur att jag har mina syskonbarn, annars vet jag inte riktigt hur det hade gått.
Påskägget är hittat, påskmiddagen äten och nu blir det snart att göra sig iordning sig för midnattsmässa i stadskyrkan! GLID I FRID!

WEHOO.


foto: Marika Elgale
VET INTE om jaag har visat nånting av dessa bilder..? men de kommer ifrån förra årets styling av Maria Liontaki när hon gjorde sitt slutprov som makeupartist på Rapunzel of Sweden... haa. gillar inte å visa sånthär. känns så över stylat meen. nån gång kan man väl bju.

AJA.här kommer... låt nummer TRE denna månad.. vet inte om jag börjat någon slags rutin här men jaja ni får ta del av min musik här ett tag. även denna låt är av Jonathan Johansson som absolut är min personliga favorit just nu. sen så vore det ju najs att dra en tripp ner till huvudstaden på påsk... vi få la se. cheka in låten i alla fall!
Jonathan Johansson – Stockholm (Azure Blue Remix)

everybody say WEHOO. KRAM finfisar.

ONEHUNDREDFOURTEEN

Låt nummer två på månadens lista är en låt som jag hittade via en bilreklam. Ett rätt så okänt band som ännu inte har släppt så mycket mer än några eps, The Majority Says, men jag är otroligt spänd på vad som komma skall, känns som det bara är en tidsfråga innan dom slår igenom.. Lyssna in låten!!
The Majority Says – 114


NU TILL DAGENS KÄRLEK. måste säga at jag dog en smula. säger bara ankle cuffs- så äckligt snyggt! bara måstemåstemåste bli en lycklig ägare av ett par i silver snarast!
GLID I FRID.

ljuva APRIL.


HÖRNI. jag har fått inspirationen tillbaka till livet. blev taggad igen så förhoppningsvis får ni se mer av mig här! 

Börjat på månadens spellista vid namn ljuva APRIL. och fastanat speciellt för tre låtar, här är nummer ett- jag vet den är inte ny, men den blev som ny när jag lyssnade på den idag. lyssna på den du med!
Jonathan Johansson – Psalm noll noll

Nu ska jag mor och far bege oss till stan såhär på senkvällen och hämta vår nya bil som anländer till staden närsomhelst. hörs soon.
LOVE!

RSS 2.0