TYCK TILL.

KÄRA VÄNNER.
jag vet inte hur jag ska göra. jag har verkligen inte tappat lusten för att blogga. mer syftet, vilket låter idiotiskt efter som bloggen heter just ettsyfte. men jag menar. det ÄR inte kul att bara läsa om en annan människas liv såhär. och det kommer från ingen annan än mig själv. har seriösa funderingar på att antingen avluta bloggandet. eller bara helt ändra vinkel på det. 

vad tycker ni?

VAR DAG.

Måndag igen. veckorna rullar på. om bara påsken kan vara här snart! 18 dagar kvar tills jag åker till Uppsala för att hälsa på bodern och vidare till England till systern. längar så obeskrivliiigt.
MEN nu är jag här. nu. idag är en gåva. var dag är en sällsam gåva. glid i frid!

EARTH HOUR.


NI SKA INTE NÖJA ER MED ATT EXISTERA. NI SKA VÅGA LEVA.

har lyssnat på FEM fereläsningar idag. så just nu är jag lagomt less. vissa av dom var bra, vissa mindre bra. något som fastnade i mig var just meningen "ni ska inte nöja er med att existera, ni ska våga leva" det ar bara så sant på nått vis.

Det är så lätt att man bara vandrar om kring och låter allt bara rinna förbi, daarna går som i ett kugghjul. men vi har ju bara ett liv här på jorden och det gäller att ta vara på det, leva det och  inse hur det lilla man har jan göra en sån stor skullnad. Vilken makt egentligen., lite läskigt när mna tänker på det. men att bara le mot en person eller säga ett ynka hej kan förändra ett helt livstillstånd för en annan människa. .
en sådan liten grej! det tar ingenting, varken kraft eller tid. men det förändrar så oerhört mycket.

DET är typ vad jag har fått ut av dagen.
nu tar plugget vid. BLESS.

BY THE SEWING MACHINE.

BYXOR- amsterdam. LINNE- gjort själv. HALSDUK- åhléns. KLOCKA- glitter.
sorry for the socks.

SMALL REBELLIONS.

Jars Of Clay – Small Rebellions

SJUKT NAJS album av Jars of Clay måste jag säga!!

imorn har vi sk GA- dag. GemensamAktivitet. Ska lyssna på massa olika föreläsningar typ., kan ju hoppas att det blir inspirerande iaf!
nu ska jag ta å göra klart de sista matte uppgifterna och sedan väntar sängen.
GOD BLESS.

I FÄRG OCH FORM.

EFTER lite bläddrande i senaste H&M magazinet blev jag väldigt sugen på att ha något virkat i vårens/sommarens färg. letade lite i mammas garderober men utan framgång., så kom jag på att jag har ju faktiskt ett grövre spets tyg! Så jag tog mig en paus i matteräknandet och ett linne av det tyget fick det helt enkelt bli.
Lite ruff men ändå sött.,

DAGENS DILEMMA.

sitter här och tänkte måla naglarna men vet inte vilken färg. så jag slänger upp ett inlägg medan jag bestämmer mig.

har i alla fall haft en härlig dag. började 11.30 och slutade 13.40. två ihopslagna lektioner som blev en låång matte lektion. men de va inte så farligt. man fick massa gjort. Så detta innnebär att jag kunde sova ut imorse. gjorde en riktig rövarnatt som farmor kallar det. Sov sisådär tio timmar. så nu är jag kind of utvilad igen efter helgens strapatser. skönt.
aja. nu ska jag ta ta i naglarna. får se vilken färg det blir. hehe.
HARE GÖTTAST

ON FIRE FOR GOD.

FIRE är fullbordad. en fantastisk helg med härliga möten, dans, sång tävlingar mycket folk och framförallt Guds närvaro. verkligen LYCKAD med alla dess tillställningar. Intensiv. men de är det lätt värt!! Har som haft fullt upp med annat så nå mycket fotning har det inte blivit med men här är lite smått och gott. det är då min kära dansgrupp som dansar.

IMORGON SMÄLLER DET.

JAPP. IMRGON SMÄLLER DET.
ALL INFO HITTAR DU HÄR: http://www.umeabibelcenter.se/fire/
SÄGER BARA KOM DIIIT. YOU WILL NOT REGRET IT!

KIND OF WEIRD.

JAG ÄR TILLBAKA. jag vet, de var ett tag sen nu men ändå. Har haft obeskrivliga dagar uppe bland bergen med underbara människor. kommer med bilder snarast. 

Dena dag har vart lite speciell. har allt från att skratta och flumma gärnet med min vän cornelia till att få världens utbrott över mig själv som slutade i gråt. ja jag har även lyckats med det omöjliga. mina glasögon sprack. igen. sååå less på mig själv. jag kan berätta mer i detalj senare om ni vill men ja. ett fjärde par. antingen är jag sämst eller så har favoptik aningens dålig kvalla. överväger mer och mer det sistnämnda. nog om det.

MITT LIV är iaf FULLT med Fire nu. ja asså inte eld, utan ungdomskonferensen på kyrkan som är NU I HELGEN. helt skjukt vad tiden har gått fort !!! innerst inne är jag huuuur peppad som helst. bara att det är så mycket med förberedelser så man hinner knappt känna det. plus att jag har dragit på mig en feting förkylning med. men men.
DET medför att jag inte kommer ha så överdriivet mycket tid till å blogga. men jag ska göra så gott jag kan!

Jag och Cornelia var ine på Slumpen idag. vet inte riktigt vad jag ska säga, har aldrig vart där förr men det var lite skumt. kanske för att jag var halvt död av nästäppa och lock i örat. men även pga lite halvskum personal som gick och pratade för sig själv. men aja! lite flummigt roligt sådär.

stort sett så har jag ändå haft en lysande dag!
GOD BLESS.

THE HUNTER.

IMORN bär det av. HEMAVAN HERE WE COME. klockan två åker vi från umeå. tyvärr har jag inte hunnit fixa tidsinställda inlägg så... det blir helt enkelt lov här på bloggen med! kanske uppdaterar er om soliga skoter/slalom dagar från mobilen, vem vet! MEN jag lovar, ni får MYCKET bilder sen!

SÅ jag vill helt enkelt bara önska er ett UNDERBART LOV. njuut av ledigheten, ta vara på tiden!

Melody Club – The Hunter
ni kan ju röja till denna låt, så länge. det gör jag! hehe.

BLESSINGS FROM GOD ABOVE.

FIRE FIX I HÖGSTA HUGG.

Ikväll var det alltså fire fix som stod på schemat. träd sprejades, kablar drogs, kuddar syddes, ljusslyktor tillverkades, korv kakades och information gavs. ja, allt sammans inför FIRE. har inte berättat för er vad det är för något så ni lär ju undra vad jag pratar om.

FIRE är årets happening helt enkelt. Den stora ungdomshelgen i umeå, på min kyrka. Folk kommer från hela sverige, inbjudna talare, dans, tävlingar, möten..,., YOU name it!! kolla in hemsidan HÄR för mer info! helt enkelt något du inte får missa!!
SÅ. att fixa, dona och förbereda inför denna helg är en stor del av mitt liv just nu. mest håller vi på med danserna. kommer bli FETT g-rymt. ska inte avslöja för mycket men som sagt du MISSAR nått om du inte kommer.


KOM PÅ FIRE helt enkelt! hehe.
SWEET DREAMS.

VAD KAN MAN SÄGA MER ÄN LYCKA.

Denna dag. En solig dag, 7 grader varmt , till och med gräset börjar titta fram på små ställen, jag vet det är inte mycket men man får glädja sig åt det man kan. Dena dag, då alla på skolan verkar lite extra uppåt. Denna dag, då matte provet gick så bra, då svenskan som jag inte gjort inte spelade så stor roll. DENNA DAG, då min systerdotter började gå. fredag den fjärde mars. 

IDAG klockan 13.15 började det efterlängtade lovet. NU är det äntligen här.
så FANTASTISK känsla. ska upp till fjällen med goda vänner. åka i backen och ut på skoterturer med uppstekt ungnspannkaka. ja det är så det brukar vara på U:nites läger. känns så skönt. att bara komma iväg. SOM jag har längatat efter den känslan.
vad kan man säga mer än att det är ren lycka.
GRATTIS till er andra som delar känslan med mig. BLESS.


LIKE SUICIDE.

Christian Walz – Like Suicide

blev ju rent av TOKIG när denna inte gick vidare i melodifestivalen. otroligt najs låt enligt mig.
NU blir det att plugga matte och svenska.  ha en kuuung kväll! BLESS.

I EN STORMVIND.



som ni ser så använder jag min tröja från lidex mycket. den är bara så perfekt!!
foto: Anna Söderling
BYXOR- h&m. TRÖJA- lindex. SKOR- skohuset.

RSS 2.0