LAST DAY OF sweet SIXTEEN.

VISSA tycker att man borde växa ifrån det där med födelsedags hetsen när man börjar komma upp i tonårens dagar. men jag kan konstatera, det har jag verkligen inte. jag bara älskar pirret kvällen innan när man ligger i sängen, den fantastiska mysfaktorn av ett sjungande led med tända ljus som väckarklocka på morgonen och frukost på sängen med ett eller annat paket. egetligen är det nog inte pakenten eller grejen i sig att wow jag blir äldre, det är nog mer den lilla extra omtanken som jag tycker om. all det licksom är min dag på nått vis. haha. ne jag vet inte men ja, det är  i alla fall konstaterat. jag har då inte växt ifrån det. än.

SÅ ja jag ska nu försöka (!?) njuta av mina sista timmar som sextonåring. för imorn, då smäller det..
glid i frid mina vänner!

I WOULD NOT BUILD YOU A FORTRESS I WOULD NOT BUILD YOU A WALL. BUT I WOULD BE THERE IN A HURRY IF YOU HAVE THE STRENGTH TO FALL.




FUTURE SHOCKS by DEPORTEES



ja. jag är lit skraj för del närmaste framtiden just nu. framtid som imorgon och dagen efter det. fast EGENTLIGEN inte dagen fter det. för då fyller jag ju år. men vi har en svenska uppsats samma dag som jag har lite smått. . ... panik för. och sen inser jag att jag verkligen missat skolan i en hel gripandes vecka. och jag menar. hur mycket missar man inte om man är borta EN DAG!?!??! okej. men. de är nog lugge. 

aja. det här skulle inte handla om det här egentligen. jag började bara tänka medans jag skrev. hehe.
LYSSNA PÅ LÅTEN OVAN skulle jag säga. den är awesome!!

nu ska jag ladda inför skola imorn. aaasm!! BLESS

MAN SLUTAR ALDRIG FÖRVÅNAS.

MAN SLUTAR ALDRIG FÖRVÅNAS över var dag som går. Alla dagar är så sjukt olika och var av dem så unika. kolla bara på vädret, från en dag till en annan kan det vara så offantligt annorlunda. Ibland gör det oss väldigt uppåt, ibland ganska mycket mindre uppåt och ibland, som för min del idag, bara helt förundrade.
Ett är då säkert, att var dag är en sällsam gåva, på flera olika sätt och de alla sätten ger oss bara fler anledningar att leva ut dem till fullo. för var dag som går, går bara en gång. och när den har gått, går den alldrig tillbaka.

A HERT LIKE YOURS IN A TIME LIKE THIS.

FOTO: jag
A HEART LIKE YOURS IN A TIME LIKE THIS by DEPOTREES

STANNA ELLER SKROTA

IBLAND HAR JAG INGET SPECIELLT FÖR MIG. då fixar jag på bloggen. idag har vart en sån dag, hehe, har inprincip gått från att skriva ena inlägget till at fixa bilden till nästa. sen kom jag på att det ABSOLUT var dags för en ny header... SÅ vad tycks- stanna eller skrota??

ORANGE AND GREY WITH A LITTLE PIECE OF GOLD.





nagellack- aijH and ehM.

ett sanningens ord nedtecknat från ett rörande youtubeklipp. klicka på bilden för att komma dit.



FIRAR EN VECKA.

HAPP. efter min knäppa, men ändå ganska roliga, tanke om att fota kläder i träd igår har jag idag dess mindre inspiration. eller egentligen inte. men jag är fortfarande sjuk. det har gått en vecka nu. fick besked av doktorn igår att jag har nån sorts lunginflamation. b läääää. tror ni jag blev nå glad? svar, nej!

MEN på något konstigt sätt var jag ändå så otroligt LYCKLIG igårkväll. Jag vet inte vad som hände, var ensam hemma, plinkade lite på pianot, pratade lite med Gud om framtiden och jag fick bara sån frid. Hans kärlek bara ösde över mig och OM jag var lycklig. glädjen bara sprudlade innom mig. haha. Jag vet som sagt inte vad som hände, jag 'skyller' det på Gud. Han är så cool, vet ni det!!? jag menar, han visste ju att jag egentligen skulle ha deppat ihop för att jag är så less på det här,men då rycker han in, utan att jag ens har bett om det. wow. a. så man kan säga att jag firar en vecka som sjukling idag! med glädje över allt som är så oöverträffligt bra i livet just nu, jag menar hallååå, vad har man egentligen att klaga på??

LÅT Gud fylla dig med sin glädje, kärlek och frid idag. jag lovar, det kan du aldrig få för mycket av. BLESS

SHE'S LIKE A DIAMOND IN THE ROUGH.




KUPAN SÄVAR. allt för 170 riksdaler.
ESKIMO KISS by THE KOOKS

LIVET FÖR DIG.

FÄST dina ögon PÅ JESUS
se in i VERKLIGHETEN SJÄLV
alla TING runtomkring SMÄLTER BORT som snö
i ljuset av HANS ära och makt

fäst DINA ÖGON på Jesus
SE IN i verkligheten själv
se UPP till HANS KORS och du ser HANS triumf
i den död SOM BLEV LIVET FÖR DIG

CONTINUALLY.


INGEN ANNAN SKULLE FÖRSTÅ. INGEN ANNAN SKULLE GÅ EN METER FÖR MIG. JAG BEHÖVER DIG.

är då ledig idag pga utvecklingssamtal. yihoo.. men jag kan inte riktigt njuta, har blivit sjuk i g e n. helt galet less, har typ vart halv sjuk i fyra veckor nu, å så fick jag feber igårkvälll igen och hostar all the time. men jaja. man får försöka se det possitiva, det hade väl kunnat vart värre.

kan i allafall dela med mig av en helt otroligt bra låt av Jonathan Johansson. Min favorit just nu; STOCKHOLM
lyssna på den och ha en kanoners dag!

ANYWAY.

"People are often UNREASONABLE and SELF-CENTERED. forgive them ANYWAY.
If you are KIND, people may accuse you of ULTERIOR MOTIVES. be kind ANYWAY. If you are HONEST, people may cheat you. be honest ANYWAY. If you find HAPPINESS, people may be JELAOUS. be happy ANYWAY. The GOOD you do TODAY may be FORGOTTEN tomorrow. Do good ANYWAY. GIVE the world the BEST you have and it may never be enough. Give your best ANYWAY.
For you see, IN THE END, it is between YOU and GOD. It was NEVER between you and them ANYWAY.”

Moder Teresa


livsbabbel

HJÄLP vad tiden går fort. halva oktober har redan gått!! men glad är jag för det, fyller år om elva dagar och sen vankas det höstlov och då bär det av ner till uppsala och youth. Helt galet så lycklig jag blir när jag tänker på det. wohoooo!! Men innan det ska några prov betas av och lite andra skoluppgifter. Har inte direkt så mycket inspiration men det är sånt som man bara måste. Är ledig de två kommande dagarna, kan inte beskriva hur otroooligt skönt det är. utvecklingssamtals dagar typ, sjukt bra! då får man massa tid till plugg och annat som man annars aldrig hinner med. aja. nu ska jag utnyttja detta hål till något vettigt.

Jesus är med dig, glöm aldrig det.

ABSENCE.




RSS 2.0