predikaren 3 vers 1

allt har sin tid,
allt som sker under Himlen
har sin stund.

GUL TJOCK.



ja antingen får man en gul chock eller så är den bara gul och tjock. jag är i alla fall inne i en gul period och till min stora glädje fann jag då denna på kupan för 50 kronor- hur bra!?



lyssna på den här och bara le

SMILE

det där med mössor.

alltså jag har aldrig riktigt varit en möss människa.. men sen hittade jag den här vinröda mysfaktorn här hemma. upprullad till halv lockigt hår. och jag blev fast!!


wiihoo! jag är så glad. jag är verkligen jätte glad, känns för första gången på länge som om jag har koll på mitt liv! Gud är så god, och han är med dig.
nu tar vi nya tag för en ny vecka- och jag har bestämt mig, den ska bli awesome!


DEN ÅRLIGA HÖSTTRADITIONEN.


doften, som de flesta nog skulle kalla stanken, slog mig direkt när jag klev upp på tröskeln, in från regn rusket, till den lilla stugan. elden sprakade i bakugnen och familj och släkt var samlad kring bordet. tunnbröd, varm nypotatis, tomat, chreme fraiche, lök och så strömmingen förstås. det bara vattnas i munnen när mackan görs i ordning. och första tuggan. wow. kanske är det att man äter det så sällan, eller sällskapet och stämmningen? surströmming i bagarstugan, denna årliga hösttradition är vegligen alldeles alldeles underbar.

SPONTANITET PÅ HÖG NIVÅ.

VET NI vad jag gjorde i helgen??
jag drog ner till uppsala- helt crazy! bestämde det på torsdagkväll och for fredag morgon, ni förstår det var grand finale på sverigeresan. vi had feting konsert på kulturnatten där nere. så jag dansade och hoppade i kören. helt galet vad roligt!! den största scenen i hela uppsala, mitt på stora torget, packat med folk och DÄR bara pumpade vi ut Jesus. a det var verkligen så grymt kul. Gud var verkligen där och använde oss, kunde bara inte sluta le när vi dansade och efteråt när vi sprang ut bakom scenen skrek vi som nå galna.. nånting! wow. man blir så lycklig av att göra såna saker, sprida Jesus till andra människor och att man verkligen är så många som står tillsammans för samma syfte.
och sen så träffade jag ju såklart alla underbara människor där nere, helt fantastiska hela bunten, önska bara jag hade dom närmare!!

NÄR JAG SER DIN HIMMEL.

när jag ser din himmel dina fingrars verk
stjärnorna och månen du fäste där
vad är då en människa, att du tänker på mig i min nöd?
jorden har du ställt på stadig grund
himlen har du spänt ut som ett tält
vad är då en människa, att du tänker på mig i min nöd?

men jag vet du hör min bön
minsta suck når ditt hus, Herre
jag är trygg här i din famn
alltid nära, led mig



när jag ser din himmel- erik tilling

REACH OUT.


vi har en konferens i helgen på kyrkan. första mötet var ikväll, sjukligt bra med Aaron Jane från USA som talade. KOM DIT, finns lixom inget, om du har möjlighet, kom dit bara!! hehe
klicka på bilden för å komma til länk om all info du behöver..
nu väntar sängen, glid i frid!

RSS 2.0