SAIL AWAY.



David Gray – Sail Away

I HEART SENILSNÖRE.

träffade efterlängtade cornelia igår efter hennes resa land och rike runt i u.s.a.
fick denna tissha av henne som jag klippte om till ett linne.
egentligen är jag ju mer en i heart london.. men klart man måste hearta new york också!!
fick även ett SENILSNÖRESNÖRE (ni vet ett sånt gubbar har på glasögonen så dom tappar bort dom) och DET är något som jag verkligen har velat ha as länge. sjuuuukliiigt naajs!!
tack flickan min!

SHORTS AND SUNGLASSES.

som ni märker så har jag verkligen somarlov nu och lägger överhuvudtaget inte ner mycket tid på daorn och där av står blogandet stilla... imorn åker jag på semester söderut i fyra veckor så det lär väl inte direkt göra saken bättre heller.

fyra veckor som sagt, det är ett bra tag! första veckan bär det av till norrköping med mor och far, eller rättare sagt en bit utanför norrköping, arkösund, en jätte mysig by/samhälle alldeles intill havet där min moster bor.
veckan efter det blir det europakonferensen i uppsala- livets ord. tusentals mäniskor- faktiskt det största som händer i uppsala under hela året!! liiite coolt.. i alla fall en vecka med härliga, peppande möten och som sagt, massa med folk!
EFETER det säger jag bara SWEDEN HERE WE COME. för då blir det inge mindre än SVERIGERESAN 2011. wiiihoooow. två busslass med ungdommar som åker runt i olika städer i sverige och har i sammarbete med en kyrka från varje stad utåtriktade typ konsertliknande satsningar för att berätta om JESUS CHRIST helt enkelt!
EN HEJDLÖST MASSA SKOJ. är vad detta kommer innebära, lära känna en massa nya människor och verkligen göra något för Gud. sjukligt taggad är jag!!

'

just nu håller jag alltså på att packa inför denna månad på resande fot. laddar upp med shorts och solglasögon och hoppas på fint väder!

HOPPAS NI HAR EN UNDERBAR SOMMAR MINA VÄNNER
om inte, SE TILL ATT DET BLIR EN

RSS 2.0