SOMMARLOOOOOOV

MÅSTE BARA SÄG ATT JAG ÄNTLIGEN, TILL SIST, FINELYY HAR SOMMARLOOOOOOV!!!! LYCKAN ÄR TOTAAAL!!

CAN'T WAIT

SISTA DAGEN MED INNAN SOMMARLOV. amazingness in full.
heldag med klassen- brännboll hejdlöst med fika och städning av skåp..
nu ska jag fixa lite för imorn, ta en springtur och sen en låång dusch.
IMORN IMORN IMORGOOOOOOON FÅR BLIR SOMMARLOOOOV. can't wait!

WHAT.


ÄLSKVÄRT.

grillkväll med familjen. så mysigt att spendera tid med dem en sånhär ljuvlig sommarkväll. sånt som betyder. sånt som är älskvärt.

YESTERDAY.

FÖRST skola- två lektioner- gjorde bort redovisning och fysikprov (!!). sen bar det av till havet med marika och kvällen spenderades sedan i fäbodåkern med goa' människor!! awesoome.

FABULÖST.


att sommaren är här är i alla fall ingen tvekan om MEN en sak saknas, och det är lovet. om 5 dagar. då är det här, fast än det just nu känns det som evigheter dit. känslan av att bara vara fri, ha allt och ingenting planerat och spontaniteten sprudlar. det. det är fabulöst.
SHORTS: secondhand COW. LINNE: h&m. HATT: maxi.

DET DÄR MED SECONDHAND.

Jag har insett på senaste tiden att seriöst mer än halva min garderob består av andrahandas- kläder av olika slag. antingen ärvda av mamma/mormor/farmor, omsydda eller secondhand fynd. endel av er kanske tycker det låter konstigt, tråkigt, fattigt eller helt enkelt äckligt, men för mig låter det rätt fenomenalt!
jag kan som inte hitta några nackdelar med det. du får en UNIK garderob och ett MILJÖVÄNLIGT sätt att shoppa på, och inte minst så är det LYSANDE bra för plånboken.

att gå in på en mysig loppis och fynda tre blusar till priset av en. eller ett par skor för inte ens hunkan. det är klädintresse och mode för mig, att vara kreativ med hur kläder kan användas. sy om, matcha och mixa. hitta sin egen stil istället för att följa dessa stilsättare till butiker. helt utan något agg mot dem.

denna väska är ett fynd som jag gjorde senast idag. äkta skinn, nästintill oanvänd. 35 kronor.

kanske är det just saker som denna, som gör att jag inte kan hålla mig från alla dessa loppisar och mormorsgarderober. men det är ju bara jag.

ETT SISTA RYCK.

nu ska jag ta ett SISTA RYCK med pluggandet för denna termin. vi börjar med fysik så får vi se hur långt det hinns med arkitekturen också. hade tänkt solplugga men just i tid så försvann solen. illa illa!!
mina vänner, det är bara nio dagar kvar nu, sen är sommarlovet här. glid i frid!!

FÖRSMAK AV SOMMAREN.

MYCKET borta och lite hemma har denna helg inneburit för mig. har räntat runt i staden spelat brännboll, grillat, träffat kompisar i massor och mycket mer. PLUS att jag faktiskt har cyklat in till stan, ända från min lilla by!! believe it or not, but oh yes I  did.  här iaf är helgen i blider!




men mest av allt så var det denna underbara vän som förgyllde min helg!!

och vet ni vad det underbara är? den är inte ens slut än, imorgon är en till leeeeeediiig daaaag. och vet ni vad som är ÄNNU mer underbart? att min bror och hans fru har flyttat upp hit till umeååå igen!! wiiiiiiho.
NJUT av ledigheten imorgon. glid i frid!


SAKNAD.


SAKNAD handlar inte om hur länge sedan du senast såg dem eller tiden sedan ni sist pratat. Det handlar om de där ögonblicket när du gör någonting och önskar att de var just där med dig.

RSS 2.0