ÄLSKADE BARN.

Så kom du till oss du älskade barn
och tog våra hjärtan med kraft
Med ens ficka allting mera mening
lång mer än det någon sin haft

Du ler så du strålar din själ lyser klar
du fångar all ömhet omkring
Små fötter och fingrar din hud och din doft
så underbart skapat allting

Ditt liv ska vi följa och finnas för dig
och dela din glädje och sorg
Om skuggorna skymmer ditt solsken
så är vi en tryggande borg
Älskade barn
Idag vill vi tacka den Gud som vi har
för gåvan vi fått att bevara
Ett barn att få älska och skydda från ont
en lycka för stor att förklara

Ditt liv ska vi följa och finnas för dig
och dela din glädje och sorg
Om skuggorna skymmer ditt solsken
så är vi en tryggande borg
Älskade barn

Så är vi en tryggande borg
Älskade barn
.

HÖGTIDLIGHETER.

IDAG ska Hilma döpas. En fin ceremoni i Bygdeå kyrka väntas. Hennes liv lämnas i Guds händer. Vänner och släkt är samlade. Smörgåstårta och tårta väntar. Jag ska sjunga en sång, men min hals är inte riktigt med mig idag så vi får se hur det går.. Kommer med bilder sen.
HA en underbar dag, njuuuut av lovet och lev!
God bless!!

BIRTHDAY.

YES. lite bilder från min födelsedag, i torsdags. Just de här från när mina underbara vänner FET surprised me på café station. blev så otroligt glad, trodde jag skulle ta en fika med Cornelia, sen när vi kom dit gick satt Emelie och Lydia där med ballonger paket, ljus, MOROTSKAKA, pepparkakor och chokladbollar! tack älskade ni!
och TACK ni alla andra som förgyllde min sextonårsdag!!
pics by cornelia
Kings Of Leon – Birthday

FREDAG.

Hade en AMAZING dag igår!! blev uppvaktad på så många olika fina, hjärteglädjande sätt! TACK så mycket alla underbara människor, för att ni bara är NI!!

DET är det äntligen fredag och om 1 timme och 35 minuter har vi L-O-V loov lov lOv LLov LOV!! så sjukt underbaart det KÄNNS! frihet frihet i en HEL vecka. så otroligt fantastiskt underbart SKÖNT. är sjukt peppad på åka ner till Uppsala på onsdag och soom sagt vara vara LEDIG!

Kvällen ska spenderas i kyrkan, endast underbar lovsång kvällen till ära, det blir härligt!
Zackarias – Fredag
Bless.

DAN FÖRE DAN.

SITTER i min säng och har just ätit grymt god middag som mästerkocken Mohsen lagat. kyckling och äkta indiskt/afghanistanskt ris. så otrooooligt mums!
Pratade med kantorn som ska spela på söndag idag, det känns riktigt bra faktiskt, måste bara sätt låten nu.. ska plugga bort så mycket matte och engelska jag bara kan ikväll. har de sista proven innan lovet på fredag som sagt. Varför är det ALLTID så, allt ska jämnt köra ihop sig innan loven?? fast det har egentligen en fram och baksida det där, för samtidigt, när man har slitit som ett djur och sedan äntligen gjort bort dom där proven, då känner man verkligen att man är värd det där lovet, känslan blir som bubbelt upp!? eller? är det bara jag som känner så?
NÄE nu ska jag plugga!
Coffey Anderson – Umbrella - Christ Mix
SÅÅ klockren låt, listen to IT!!
Bleeeeees!

GRÖNA ÄPPLEN.

ALLTSÅ jag vet inte vad det är med mig men jag är verkligen besatt av gröna äpplen för tillfället. inte dom där ljusa, mjuka utan dom där härligt klargröna hårda, krispiga ena! oooh så det vattnas i munnen!!
SÅ jag smet in på ICA och köpte... juste! GRÖNA ÄPPLEN.
Orangez – I Got A Feeling - Felix Grey Remix Edit
... imorgon kan jag säga att jag fyller år IMORGON !!
SOV GOTT!!

FOR- EVER IS ONLY THE BEGINNING.

ÄR på kyrkan, snart är det lovsångsövning, har vart här i en evighet känns det som! Glömde matteboken på skolan så jag har typ inte haft nått att göra (!!) som om det skulle bero på matteboken, men tydligen! hehe som tur var kom jag iaf ihåg datorn denna gång så det blev lite dansande och så.
immanu el – Tunnel
Länkar låtar lite nu och då, eller mer och mer helatiden, det är helt enkelt bra musik som jag vill dela med mig av, oftast noågot som är passande för stunden..
HEHE. vet inte riktigt vad det där var för bild men!
Bless!

MEDAN SNÖN FALLER LÄTT UTANFÖR.

sitter på Arkitekturen å har just hämtat en bok 'så byggdes staden'. Nu blir det nån slags genomgång och sen drar arbetet igång. Längar längtar så sjuukt till torsdag och till lovet. Innan dess ska ett eneglska och ett matte prov göras bort.. inte supertagg men det funkar.
Kings Of Leon – Pyro
GRYM låt från Kins of Leons nyaste album!
Bless.

THE END.

IMORSE var det verkligen underbart vårhöstvinterväder, det kändes som vår, fast är höst men den har typ övergått till vinter nu.. förvirrande. kom till stan vid tio och fick den genialiska idén att gå och fota huset som jag ska göra ett arbete om på arkitekturen. så jag tog mig en liten promenix i kvarteren bredvid skolan, det va som fridfullt. Gillar verkligen huset, fick inga super bilder men jaja.
EFTER skolan dansade vi, dansgruppen, som för närvarande är utan namn. vi blev typ klara med en house/modern ich dans som vi håller på med- AWESOME. sjukt taggande!
De är massa saker som händer i livet just nu som jag inte sagt nått om tror jag. Hilma ska döpas på söndag och jag ska sjunga, lite läskigt men det blir bra. sedan såe fyller jag år på torsdag alltså om TRE dagar. jag är huuuur taggad som hellst! har önskat mig Palt till middag OH så götta! hehe. SEN, som om ni inte visste det, så är det ju höst lov snart.. å dåå bär det av till YOUH! ååh så sjuuukliiigt taggad jag är på DET!!
NU ska jag ta tag i matten... sen färga mammas hår och sen sooova
Kings Of Leon – The End
Bless.

TORSDAG.

Stötte på ett fotogäng idag i Up2. en tävling om 1000 kr shoping på gallerian.
Här är bilden på mig, den som får flest 'gillningar' på facebook vinner. så GILLA mig!!

HOME.

Ikväll är en sån där va hemma kväll riktigt skönt!Lagade mat, de blev en typ pastarätt med bacon till. typ. GÖTTA vare iaf. klicka här för att koma till receptet hehe.
Har just skypat med systern i typ en timme och nu ska jag ta tag i matten, ordentligt. Blev så glad, insåg att jag hade gjort mycket mer än vad jag trodde så jag är inte såååå efter ändå. MEN ändå efter. har prov nästa fredag.. he he. så det gäller att ligga i.
Fyller år om ÅTTA DAGAR och jag är huuuur taggad som helst!! vet inte specifikt för vad men bara känslan. typ. sen är det höstlov direkt efter och då bär det av till UPPSALA vilket jag verkligen taggar sjukligt mycket!! ååååh!!
Michael Bublé – Home
nej. NU ska jag verkligen göra matte! HA en bra kväll.
Bless.

HEJDLÖST VAD JAG SECONDSHOPPAR.

BORDE egentligen spara mina pengar men.. har så svårt att gå in på en secondhand utan att ha med mig något ut!
en vit blus med transparenta ärmar och ett par typ ja, vad kallas det träskor fast med högre klack och inte av trä. BÅDA för 60:-

FREDAG.

YES. äntligen helg! riktigt skönt. slutade vid tolv idag för att fara till sjukgymnasten. lite läskigt men skönt å veta vad man har för fel iaf. min höft har nån sneställning så jag ska stretcha i en gång om dagen i en månad och sen ska jag tillbaka till han och han ska dra till den. som sagt lite läskigt och lite drygt att det kommer ta så länge. men de kunde vart värre så!
NU ska jag räkna matte, städa rummet, sen bär det av till kyrkan!
Zackarias – Fredag
Bless.

UMEÅ IDAG.


YES. låt mig presentera säsongens första SNÖBOLL! hejdlöst vad det snöade idag. vet inte vad jag ska tycka! det är ju alltid mysigt å lite kul med första snön. men sen när man kommer ut möter man slisket och slasket på marken som inte alls är nå omtyckt alls. SEN när jag kom hem på gården hade grannarnas lilla dotter gjort en SNÖGUBBE!! den FJORTONDE oktober! panik.
men pappa sa att de ska bli lite varmare igen. så jag hoppas att det stämmer!!
NU blir det 'blue fruite tea' å sen SOVA.
Bless!!

YOUR LOVE IS A SONG.

GUD ÄR BÄST. utan han i mitt liv skulle jag inte klara mig!


Jesaja 41:13
Jag är Herren, din Gud, som håller din hand och säger till dig;
var inte rädd, jag hjälper dig.


Switchfoot – Your Love Is A Song
Switchfoot – Sing It Out
Bless.

WALLET.

KUPAN 10:-
Regina Spektor – Wallet

RÄNTA RUNT I STADEN.

DE är vad jag har gjort idag.. allt flöt som på på ett sånt där härligt sätt..
efter skolan blev de en sväng till några affärer, träffa cornelia, vilket verkligen gjorde min dag! sen tänkte jag rappa vidare till ersboda för att köpa målarfärg till marika som fyllde år igår å när jag kom till hållplatsen stog redan bussen där- värsta MEANT TO BE! å på eraboda blev det såklart en sväng in på myrorna där man självklart inte gick ut tomhänt. sen tillbaka till stan, träffa anna å cicci på max, snabbäta middag och sedan.. gå på OPERA. eeeh!! ja, typ en vanlig onsdagssysselsättning ELLER?!!?!?!?!
de var en ganska cool upplevelse, för mig var orkestern mest fascinerande.. annars var det.. lite sådär men helt ok. jag har bara lite svårt för just opera.. de där med att sjuna ett ord i typ treettiiiiooooo sekuuuundeeeer! de är lite för.. SEGT helt enkelt tycker jag. hehe.
MEN jag måste bara säga såhär.. efter en aväng hit och dit så måste jag säga.. att jag gillar verkligen denna stad! HÄR har jag spendert mina 15 levnadsår.. och ja! kanske inte här vill jag leva, här vill jag dö. hehe. men I LIKE IT. lagomt liten och mysig å ja! helt enkelt så.
Bless.

TODAY.

Pics by bästcorneliaa
ja.. halsduken hitta jag i en garderob här hemma, väskan är från returcentrum i Vännäs.. resten är väl egentligen ointressant.. men byxorna cheapmonday, kavajen Paris och T- maxi?? skorna 59:an.. hehe

I ALLT.

Filippebrevet 4:6-7

Gör er inga bekymmer för något,
utan låt Gud i allt få veta era önskningar.
Då skall Guds frid, som övergår allt förstånd,
bevara era hjärtan och era tankar i Kristus Jesus.

DAGEN I BILDER.

Hittade en lövhög på väg till stan där vi blev fast ett tag.. hehe. sen blev det film på idun 'dancer in the dark', ränta runt å göra pinsamma grejer på stan med klassen och arkitektur 2orna, äta på Balder och sen fara en sväng till Marika som fyller 17 idag! (grattis igen darling!!)
Bless.

SPEGEL SPEGEL PÅ VÄGGEN DÄR.

HAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAA. JAG HITTA MIN KAMERA. så otroliigt pinsaamt. eller ja K-L-A-N-T-I-G-T          -den va under min säng-
men jag tyckte verkligen att jag HADE letat där!!.. haha skratta hur mycke ni vill! jag vet. jag är sämst. hade inte så stor motivation över att hitta bjas-kameran heller men jaja! heheh. ne den är inte bajs, bara lite. bättre än inget!! NU är den tillbaka iaf!
HÄR är min nya spegel! från kära IKEA.. typ en sån alla har men den platsade fint där! tack papps! jag gillar den starkt.
Bless.

YOUR LOVE.

Just stigit ur duschen där man försökte reducera lukten från helgen. Ett awesome läger med många minnen. mörkerkurragömma, TÄVLIGAR av alla dess slag, Camp killer i nattsvarta skogen, mycke gemenskap med goa' människor, badtunna.... tanken var att komma med ett inlägg bombat med bilder MEN eftersom min kamera är borta (!!?!?) så kommer det lite senare, OM jag lyckas få tag på bilder av nån annan. hehe.
NU bär det va till Joel, Annelie & Hilma.
Samuel Ljungblahd – Your Love
Bless.

TAGG KVÄLL.

Håller på å packa till ett typ läger som inträffar i helgen. sjuuuukligt taggad!!
va i skogen å inte bry sig om utseendet.. bada tunna.. folket.. myset.. mötena.. alla överraskande händelser som man inte vet om förväg.. listan kan göras lååång!! Förväntansfull, DET är jag i alla fall, och som sagt taggad, taggad till MAX. ska dela med mig av bilder sen!
Bless.

GO SWIMMING.

Sitter på badhuset i Sävar och äter en risifrutti. ska snart på 'motionssim'. hehe. men de är så sjukt härligt å simma och de är så skönt här i Sävar för de är typ tre personer.. så simmar man, bubblar å bastar.. extra varmt i basängen dessutom. sen så sägs de ju att man får snygg kropp av att simma. hehe. HELT influerat av mina kära klasskompisar de där!! MEN jag lovar, de är inte därför. de är som sagt bara så avkopplande på någe vis. känns skönare än att typ dra ut å springa en kall höst/vinter dag. hehe. men de är nått som jag tänkte göra till en vana, dra hit ibland. får se om jag lyckas!
MEN de öpnar inte förns sex.. just nu låtyer det som nån sorts vattengympa. så, jag väntar här.. kom in på elevnätverket, samma som på skolan??! typ kommunens!


Bless.

NU.

Band of Horses – Factory

FYNDAT BLOMMIGT.

IDAG bär jag det mest värda plagg jag har köpt under de här året. Ett blommigt linne från Helping Hand i Uppsala. Kommer inte ihåg priset exakt, men ca 25 kronor.
Snyggt å bära till typ allt. I ett par höga byxor, till tights.. allt man kan tänka sig. SOM sagt ca 25 riksdaler.

TURN BACK TIME.

Fick tillbaka min klocka från ur&penn idag!! och dom hade till och med BYTT det trasiga bandet. FAST dom sa att dom inte skulle göra det! KUNGARS.




Deportees – Turn BackTime
Bless.

I AM NOT A ROBOT

Har egentligen engelska men vi fick sluta och skriva hemma istället. Jag Anna och Cicci tänkte sitta i mitten å skriva. Men det går inte så bra. tar tag i det ikväll istället. hehe.
Ska gå till stan å köpa två skjortor som jag hittade på Kupan igår. HOPPAS att dom finns kvar
bara!!eh ja. what more to say? Hare GÖTT!
Marina And The Diamonds – I Am Not a Robot
Bless.

07.05

YES. det var tiden jag vaknade i morse, och bussen gick tjugofem minuter senare! så ni kan ju föreställa er vilken morgon det blev... precis... så med typ halva mig med mig och resten kvar hemma kutade jag till bussen och väl PÅ bussen insåg att jag inte hade nå batteri på min mobil så jag kunde inte ens lyssna på musik. vilket var något som jag på något vis ändå hade noterat för jag hann stoppa ner laddarn så jag iaf kunde ladda i skåpet. (måste bara tillägga att den är sjuuuukt bra med eluttag i skåpen, GULD till den som kom på det)
jaja. väl framme på skolan hade vi matte. just nu är jag inne i en konstig period som innebär att jag tycker att matte är riktigt KUL... JA mina vänner det ÄR Olivia Nilsson som skriver detta inlägg...!! hehe
DET var en bra dag iaf, grafisk form och CAD resten och ja. ja!
sen slutade den ju på bästa sätt också, nämligen att jag for till kära familjen Hansson och hälsade på min kära vän Evelina. huuur skönt som helst. bara träffas liksom.
har fått TVÅ samtal av Ny Generation (klicka för att komma till länken) på olika håll. de va skoj, man blir så TAGGAD av bara ett samtal med dom! haha.
NU MÅSTE jag sova.
God bless you!

LYKTA.

Ett loppis- fynd för några år sen.. ganska väldigt många år sen i närmare eftertanke, tror mamma tog över den ett tag där emellan. men nu lyser den upp tillvaron i mitt lilla sovrum!

haha klistermärket uppe i högra hörnet är kvar sen in bror bodde här för ett X antal år sedan. typ OMÖJLIGT å få bort, tro mig jag HAR försökt!!
Bless.

UPPSKATTAR VARANDRA.

Romarbrevet 12:9-11

Visa varandra äkta kärlek ... och gör det som är gott.
Ja älska varandra som syskon bör göra.
Gör allt för att visa hur mycket ni uppskattar varandra.
Var inte slöa när det gäller att tjäna Herren Jesus,
utan arbeta för honom med stor iver.

Bless.

HELT ENKELT PRIMA.

DAGEN har bara flytit på, sådär härligt, skönt och roligt. lektionerna var lagom långa och lagom kul, matte provet känns som att det gick BRA. vilket är den bästa känslan som finns, hoppas att den stämmer bara. Efter skolan träffade jag söta Cornelia, vi hade en grymt rolig cykeltur till kyrkan... där tyvärr BÅDA våra tröjor, hennes kofta och mitt linne, blev håliga för vi fastande i nån grej på pakethållarn... SEEEGT. inte OK. men de går att fixa. DET blev en vinglig cykeltur med mycket skratt... haahha ja! precis, så, som det oftast är när Cornelia och Olivia träffas! vi köpte kebab på Tegsgrillen, vilken är den bästa i stan. g-a-l-e-t GOTT!!!
sen blev det plugg och prat på kyrkan. då jag insåg att jag INTE har nå mer plugg i veckan, det är typ ett skämt så fett najs det KÄNNS!! så jag hjälpte Cornelia och ska även hjälpa henne skriva ett Yoga (!!!) arbete åt. vilket jag inte vet ett jota om men, det blir nog bra. hehe.
IKVÄLL är en sån där lugn kväll då jag inte har något speciellt för mig alls, tog en lång dusch och har lagat Cornelias kofta, stackarn den var liksom en dag gammal..
Nu syns nästan inte iaf. så CORNELIA min vän, du kan nu vara lugn!
Ska jag chilla vidare nu och om inte ALLT för länge ska jag ta å sooova.
Bless.

PALMS.

DÅ var man hemma igen. en fin helg med PALMS. bland de bästa människorna på denna jord!
Lördag var vi som sagt på ikea där jag fick en ny SPEGEL å lite annat tjohooo!! så slipper man bli huggen på mitten när man ska kolla kläderna.. hehe.
Sen for vi ut och åt med några andra som är sk familjehem.. fast liiiite större dom har åtta barn PLUS sina egna TVÅ barn. coola människor!! det var iaf första gången jag var på resturang med ARTON pers!! haha de var ganska kul när vi kom in och servitrisen frågade hur många vi var.. efter lite räknande och räknandeigen kom vi fram till att vi var.. som sagt arton personer. Man kunde lätt ana ett litet leende på hans läppar när han tog emot beställningen, ja dom kan ju inte direkt gått back på det! hehe. Vi åt indisk mat.. inte det som faller mig bäst i smaken direkt men BRÖDET var ga-a-a-let gott!! Sen bar det hem till Manne å Milla igen där det blev blev kaka, glass, chips.. FIKA helt enkelt. framför ett avsnitt av idol och prat in till sena timmen.
Idag blev det mest att äta frukost och typ lunch, packa in bilen och bege sig hemåt igen. Hemresan var seeeg, vi hade släp på bilen så det tog typ.. nio timmar med mat stopp och så.. men de vare värt det.
NU ska jag soova, pappa ska in till stan imorn så jag kan ta ut min sovmorgon HALLELUJA!!
om min 'älskade' kamera inte hade vart så s-t-ö-r-d och tagit slut på batteri hela tiden hade jag haft fler bilder å visa, men det blev bara typ en.. från soffan där hemma innan vi for. hehe men bättre de än inget.
DOM har jag spenderat helgen med iaf!
SOV GOTT!!
Bless.

SING IT OUT.

JA. då var man nere i UPPSALA dåe. tjohoooooooo!!! så glad man kan va! underbaraste känslan å springa i famnen på brodern å träffa dom igen! de blev inget matte prov igår, vi hade som sagt avskedsfika med Emelie som ska tillbaka till Vilhelmina. Vi alla hoppas på att hon kommer tillbaka på tisdag å har ångrat sig igen men, vi får väl se. hehe.
IDAG är det ikea som gäller, äte ute å umgås med tha Palm family.
Switchfoot – Sing It Out
Bless.

SORGEFIKA.

Sitter i svenskan å fikar. vår kära Emelie ska lämna klassen, tillbaka till Vilhelmina. Så ett gott men SORLIGT go'fika.. KOMMER SAKNA DIG EMELIE!!
En del av bästklassen!
Bless.

RSS 2.0