VÅRA BRISTER GÖR OSS TILL MÄNNISKOR.




HÅLLER på med en arkitektur arbete som ska redovisas nästa tisdag. men DET är så segt att göra saker man tycker om under tidspress. för det här är verkligen hur roligt som helst egentligen men sen när tiden smyger sig på är det så lätt att sådant tynas bort. man får väl helt enkelt bestämma sig för att ta tillbaka det roliga och tyna bort datumet istället.

LÅNGLEDIGHETER närmar sig verkligen ialla fall!!
Daniel Adams-Ray – Lilla lady, GOD BLESS YOU.

LÖRDAG DEN TJUGOÅTTONDE I FEMTE.

GOTT och mycke trevligheter med looovely giiirls!!

NEW LOVERS.

som jag har letat, nu är det äntligten mina, och jag gillar dom STARKT.


KUPAN 80:-

LEDIGHETER.


i dag är jag ledig. otroligt skönt må jag säga. har egentligen två fysik lektioner men vår lärare tyckte vi kunde få en ledig dag och sprider ut de timmarna på andra ställen istället. en dag som denna är verkligen välbehövligt just nu! att få en dag till att ta tag i allt i skolan utan att vara 'sjuk' och ändå missa annat. SÅ idag lir det mest att ägna sig åt svenska talet som ska hållas för klassen imorgon. nån som har nått tips om hur man ska bete sig så är det hjärtligt välkommet!!

hoppas er dag är bra. glid i friid!

FRID.

filipperbrevet 4:6-7

oroa er inte för någonting. utan be till Gud och fråga honom om hjälp. tala om för honom allt vad ni behöver och tacka honom ständigt. då ska Gud ge er av sin FRID som är djupare än vi någonsin kan förstå. och Hans frid ska skydda era hjärtan och era tankar, efetersom ni lever i gemenskap med Jesus Kristus.



VÅGA DRÖMMA.

jag är en ganska drömmande människa. ibland undarar man ju, men jag har en hejdlöst massa drömmar. jag vill så mycket i livet. min syster har alltid intalat mig att det är viktigt att drömma, det är kankse därför jag vågar. en dröm som jag hade när jag var liten var att vara brudnäbb på hennes bröllop, det kan ju verka litet, men när jag fick frågan, och den drömmen gick i uppfyllelse fylldes mina ögon av gladjetårar. det kändes så stort. 
att drömma kan man också förknippa med att sätta upp mål i livet, saker som man drömmer om att klara av tillexempel. men hur som helst tror jag att det är väldigt viktigt att drömma, för om man har en dröm, ett mål-något att sträva efter, kan man sväva iväg på den när nuet känns grått. drömma sig bort helt enkelt.
JUST NU drömmer jag mig bort till england. att låsa upp en liten boning som är min alldeles egen. bo i närheten av min syster och spendera tid med henne och syskonbarnen. kanske jobba på en second hand, lära känna nya människor, inget plugg, bara byta miljö och leva, bort från umeå och sverige, till ett annat land med andra gränser.
fyll livet med drömmar, stora som små, dröm för att blicka frammåt. våga drömma!
det är dagens uppmaning. BLESS.

KVÄLLS MYS.

- min kväll.
hoppas ni har det fint! GOD BLESS.

KULTURNATTA TVÅTUSENELVA.

JAPP, det var min gårdag med härligaste människorna!!

SOMMAREN PRYDER MITT BORD.


att blommorna är här tidigt i år är ingen tvekan om. känslan av att plocka in en bukett och sätta i en vas är bara underbar, det lyser verkligen upp hela rummet. älskar det, sommaren närmar sig verkligen mer och mer för varje dag.

LE VOYAGE EN ANGLETERRE.

SOM JAG LOVADE kommer här bilder från england. otroligt mycket gjorde vi men här är iaf ett axplock. bilderna får nog tala för sig själva men vi gjorde det mesta. picknick i parker, goda middagar, träffa släkt, resa in till  stora staden, gå på VÄRLDENS bästa second-hand, självklart Starbucks, resturanger och shopping! enjoy!
'

ONE AND ONLY SON.

OKEJ mina vänner nu är det dags. jag har verkligen nästintill tänkt lägga ner detta lilla kryp in till blogg men idag blev jag bara så inspirerad. 
Fick en kommentar av en tjej som inspirerade mig gärnet (klicka på bilden för att komma till hennes blogg, tycker verkligen att ni alla ska titta in där !!)
SÅ nu tar vi nya tag och går tillbaka dir denhär bloggen på något vis startade. mer Gud i det hela och inspiration. så är det.

sommaren närmar sig verkligen med storm steg, så skönt så det går inte att beskriva. dessvärre så blir det, som vanligt, otroligt mycket i skolan. men jag tar mig igenom det med glädje, man kan ju nästan inte annat när sommar springet i benen börjar pirra. hehe. jaja. ha en fin kväll. Bless!!

HEJ.

HEJ KÄRA NI. JAG SKA TAG I BLOGGANDET SNART.

RSS 2.0