ASTRONAUT.

Ny vecka med nya händelser. Nu sitter jag på kyrkan och tänkte plugga lite.. snart sångövning, vi har börjat med jullåtar nu. stämningsfullt se nanting!
Längtar så sjuuukt mycket till den 21 december, då kommer mina kära syskon hem från England och Uppsala! Och sedan stannar dom i hela 2 veckor. sååå underbart!! 21 daga kvar. Nedräkning pågår om man säger så!
Hade CAD prov idag, var verkligen inte förberedd men det gick som ändå bra. Grejen är bara att dom nyss har bytt från 2009 till 2011 så man blir lite ställd när man inte hittar. men men.
SKA äta billys pizza nu. underbar middag..  men hade verkligen ingen inspiration vad det gällde så kallad snabbmat idag satt..
Salem Al Fakir – Astronaut Hare gött!!

MER JUL.

DETTA är vad jag har ägnat morgonen åt medans julmusiken väller fram genom högtalarna. Och vet ni vad, jag ska på årets första julbord idag (!!!!) . Helt sjukt, känns väldigt tidigt men vi blev bjudna hela familjen så de är klart man far! Hoppas ni får en bra lördag!
Adolphson & Falk – Mer Jul


VÄST.

Jag köpte en väst idag..
..på myrorna för 50 riksdaler.
Det var verkligen inte planerat och har väl egentligen inte pengar med tanke på den högtid vi har framför oss (!!) men det BLEV bara så.. hehe.
Nu ska jag verkligen sova. kommer bli väckt tidigt imorgon av mamma, antar jag. DÅ blir det julbak. tjiho! så sov gott, God bless!

ÖVERALLT PÅ JORDEN FINNS MÄNNISKOR SOM VET ATT REGNET INTE FALLER I TID OCH I EVIGHET.

Som ni kanske märker har jag typ, tydligen, tagit en paus med bloggningen. hehe sorry! Men det har bara blivit så. Är i en period i livet som heter --inte så allmänt taggad-- och då känns det som att bloggande blir ännu mer 'förmycket' än vad allt redan är. OM ni förstår hur jag menar. hehe.
Men som Melissa Horn så vackert sjunger så 'faller inte regnet i tid och i evighet'.
Ibland måste regnet få falla i livet, visst, det kan åta väldigt deprimerande men, allt går ju upp & ner och det måste det få göra. Jag tror ändå på något vis att det är bra. Menar om man känner så, låt en känna så ett tag.
Men sedan efter det kommer en tid då man måste ta sig förbi det som känns tungt och lägga det bakom sig.
VÅGA känna som du känner, även om du är kind of deprimerad/ledsen allmänt nere ich. men kom ihåg att verkligen inte stanna där för länge.
Melissa Horn – En famn för mig
Sköt om dig, bless!

I GOT A FEELING.

Hoppas ni haft en bar kväll kära ni! nu är det helg igen, tjiihoo! I kväll har det vart en riktig tjejkväll för min del.. med fika å allt mysigt man kan tänka sig! very very najs! kommer med bilder imorn. SOV GOTT! God bless!
Orangez – I Got A Feeling - RainDropz! Remix Edit

CHEAP FRIDAY.

Yees. de vita sockarna var inte med mening men fick lov att funka. Hann inte byta innan jag små sprang till bussen.. men insåg sen att de lyste som ändå upp. hehe.
byxor-cheapmonday-skjorta weekday, eller egentligen cheapmonday där med- skor- din sko.

I'M KIND OF STUPID.

DOM HÄR:
JA just DOMHÄR:
BYXORNA. Som är mammas gamla, klippte jag av till shorts i sommras. gaaaaaaaaah. Min kära vän Conelia försökte stoppa mig FLERA gånger men jag tänkte att dom ändå inte var så snygga. grejen är att dom gjorde sig inte riktigt bra i shortsväg, så som jag tänkte mig att dom skulle. GISSA om det gör ont i hjärtat nu. jag menar KOLLA. dom är ju helt gripandes PERFEKTA.

DU SOM JAG.

Ännu en ledig dag pga utvecklingssamtal. Fick mitt bortgjort i morse, känns helt okej faktiskt. Tänkte på en sak idag, man borde ha typ en ledig dag varannan vecka och bara kunna jobba med det man behöver i sin egen takt. Och självklart för att man kan ta igen sig lite extra.
Ibland känns det som om man inte hinner med massa saker som man skulle vilja. typ baka, sticka, träffa sina vänner osv. Även om jag inte har så jätte mycket utanför skolan så blir ändå allt tillsammans ett fullbokat schema. Jag gillar spontana grejer men det känns som man inte kan vara spontan när dagarna ändå är fullbokade. SÅ. idag är en 'ta igen allt' dag. stickar, ska baka, träffa Lyddan ikväll å ja. Lite sådär spontant bara! finemang.
Del av en outfit. jeans på jeans. gillat!
Haaare gött!
Zackarias – Du Som Jag

LYSSNA (LÄS) HÄR!

När jag var ute idag pluppade en tanke upp i mitt huvud. LYSSNA (LÄS) HÄR:
Skulle det inte vara hur kul som helst å dra ihop massa folk å ha en feting fotosession här ute i 'skogen'. Vare sig du vill stå bakom eller framför kameran eller bådeoch. Men typ lador, skogen, lagårn', åkrarar, ån, hängbro ... ALLT man kan tänka sig PLUS att man är typ 15 pers, mer/mindre, och kör en heldag! Hade vart AS kul. Vet inte om vintern är den bästa årstiden men ÄNDÅ..

NÅN MER ÄN JAG SOM ÄR PÅ?!?!??!??

EN VINTERVÄRLD.

.
helt OTROLIGT vackert ute idag. tog en promenad och nere vid ån var det obeskrivligt fint. sådär så man bara står och kollar och tänker wow. dimma glittrande snö och sol. lagomt kallt. underbart.
.
.

ÄVEN OM MAN SKULLE TA Å KÄNNA ATT MAN KUNDE STÅ EMOT SÅ ÄR DET ÄNDÅ SÅ ATT.

"To Talk with GOD no Breath is Lost.
To walk with GOD no Strength is Lost
To Wait for GOD no Time is Lost
Always Trust in GOD U won't get Lost"

MAY.

DÅ har man 'dragit' till höften då. Vet verkligen inte om det gör nån skillnad, han gjorde typ verkligen ingenting !! men skönt å få det bortgjort iaf. Typ omtumlad i höfterna och känns som jag har feber, hehe, så nått borde ju ha hänt. Får se om det går till sig.. Det blir då ingen idrott eller dans idag.
Så jag har två lektioner, matte och svenska. Sen imorgon är jag leeddiig. underbart!
Ha en bäst dag käera ni!!
immanu el – May

HOW HE LOVES.

Har massa saker å visa er som jag fick när jag fyllde år. börjar med detta. ett superfint, efterlängtat kors som jag fick av fina Sofie (klicka här för att komma till hennes blogg) som hon tillverkat helt med egna händer. AWESOOME tack sofie!

Korset är symbolen för den tro jag tror på, och faktiskt hela grejen med alltihop. Korset där Jesus dog för VÅR skull, för att VI skulle bli förlåtna och kunna leva förevigt med vår far och Gud i himlen, istället för att gå förlorade och vidare till helvetet. När Jesus dog gjorde han det av kärlek.
Hans kärlek räddade oss. Han älskade då och han älskar nu. HAN ÄLSKAR DIG. Det spelar ingen roll vad du har gjort, hur du ser ut eller är. Han ÄLSKAR dig, för den just DU ÄR.

David Crowder Band – How He Loves

I MIG.

Psaltaren 51:12

Skapa i mig, Gud, ett rent hjärta,
ge mig ett nytt och stadigt sinne.



WEAPONS.

YES. nu bär det av till kyrkan. Ha en fin söndag!
Jars Of Clay – Weapons

HIGH HEELS.

Kvällen har spenderats på kyrkan. Riktigt bra möte och kul med underbara vänner!! Nu taggar jag å fira pappa imorn bitti med tårta och pakeeet. hihi. Jag är en sån som verkligen gilla att uppvakta andra. Man blir lixom så glad av att göra någon annan glad! Hoppas ni haft/har en bra kväll, DET har jag. PEACE.
Mando Diao – High Heels

KOLAKAKOR

ÅH. det är sååå underbart gott. verkligen en av mina favoritkakor. SÅ det blev bakat idag..
MUUUMS!!

LE WEEK-END, IL A COMMENCÉ.

SÅ var det helg igen! vilket firades igår med fika på Café Station med Anna och Cicci.. Snickerskaka, Morotskaka och Steamer! ..den sist nämna är ett måste att pröva i vinter med smak av pepparkaka!
YEA. Ha en underbar helg!
Bleeeess.

ERASE.

Håller på å smårensa garderoberna lite och inser att det verkligen är dags för en STOR rensning! Ska ta tag i det till veckan. Hehe, kommer gå varannan dag då. skööööööönt. ledig tisdag å torsdag pga utvecklingssamtal. eller ledig och ledig, jobba hemma iaf!Lyssnar sjukt mycket på Dufva just nu, men hitta en ny skön filelur ikväll. Anthony Evans. Dock så är inte alla låtar så där dunderbra, men helt ok lixom.
Aurevoir, seeee ya! God Bless.

DET.

Romarbrevet 12:21

Låt inte det onda styra ditt liv,
utan besegra det onda genom att göra det som är gott


WHEN JESUS IS IN MY BOAT I CAN SMILE THROUGH THE STORM.

läser en bok på svenskan. 'kim novak badade aldrig i genesaters sjö'.
är typ redan less på den, lr asså den är väl helt ok, bara den lilla onödiga detaljen att svära i var tredje mening som gör en otaggad på läsa! MAN kanske inte ska börja sukta efter sånt här just efter ett, men jag vill ha lov igen.. Känns som vi knappt gör nått på skolan nu för tin. å de är väl skönt men de känns typ mer bara ovärt å va där just för studerandets skull.. man får lixom inte ut så mkt av det. Vill göra nått av mit liv! göra nått mer radikalt!! SÅ de är väl allt bra god tid å göra det, man får börja där man är, och just nu är jag i delen av mitt liv som heter skola.
Dufva – Boat

LÄNGTAN.

KÖPTE lussebullar idag!! SÅ otroligt goooott!
Längtar till JUL. längtar längtar längtar till jul jul jul. MER jul vill ha MER jul!
DÅ kommer alla syskon hem och gaaah! underbart bara. så när jag såg dessa vackra små bakelser på ica kunde jag bara inte motstå att köpa dom. har även börjat på en ny jullista på spotify! OH så den ska lyssnas på inom den kommande månaderna!!
IMORGON ÄR JAG LEDIG TJOHOO!!
.
.
Adolphson & Falk – Mer Jul
Bleeess!

FOR THOSE WHO DIDN'T KNOW.

SÅ har Cheapmonday tagit bort alla satanist tecken/texter osv på deras kläder. tjohoo!
.
.
Exempelvis korset i pannan! grymt!!

EXTRAORDINÄRT.

VAD ska man säga?!? finns inte riktigt ord för hur bra denna vecka har vart!! HELT otroooligt så taggad man är på livet igen. THANK YOU LORD! Riktigt grymt har det vart, mycket nytt folk, underbara möten, konserter ... listan är lååååång!! sjukt härligt å träffa brodern igen också! något utöver det vanliga som man VERKLIGEN inte vore densamme utan! helt enkelt något EXTRAORDINÄRT!! Vill bara leva kvar i denna tagg, gaaah!! SÅ grymt härligt !!
God bless YOU.

DENIM.

Köpte en ny jeans skjorta igår, från Monki. Diggar den borttagna fickan!

BESTÅR.

Jag vet att Gud består för alltid,
ingen kan lägga något därtill,
ingen kan dra något därifrån.

PACKA.

Vad ska med å inte? hur mycket behövs och vad kommer jag EGENTLIGEN använda?
Även om man packar med sig grejer flera gånger per år för att åka hemifrån ett tag är det ändå alltid samma sak. Man tar med sig så mycket mer än vad som behövs. ytp hälften av min packning brukar bestå av 'utifallatt' plagg. MEN på nått sätt ska dom väl med som också. för rätt som det är, om man inte tar med dom är det just dom man vill ha! haha. jag vet I- LANDSPROBLEM men de är väl sånt som hör till.
YES. jag håller på packa för fullt. inför YOUTH är så okoncentrerad, hade kunnat va klar för flera timmar sen men har inte direkt någon tidspress så jag glider runt och gör allt annat samtidigt, så det går inte så framåt.
MEN imorgon bär det av. känns overkligt.. är inte riktigt mentalt beredd eller nått. Men taggad är jag, ska bli sjukt najs. SOMJAGHARSAJGTHUNDRAGÅNGER. haha
är fortfarande helt SÅLD på Deportees.
Deportees – Under The Pavement- The Beach
Bless!

ANNARS KAN MAN JU ALLTID DRÖMMA. DRÖMMA SIG TILLBAKA.

Packningen inför resan SÖDERUT är påbörjad. Snart bär det av, mot nya trakter i en veckas tid, känns underbart å bara komma iväg, träffa annat folk och andas annan luft.. Åker på onsdag, klockan 09.00 går bussen. Det blir NAJS. träffa brodern igen å allt!!

Har ätit middag med tjejerna från klassen och sedan gått på bio men Evelina, fick det i födelsedags present av henne. EN riktigt härlig kväll har det vart!!

Tänker så sjukt mycket på i somras när jag hör dessa låtar. gaaaah vad man vill tillbaka till sommaren, värmen långledigheten och sena kvällar, Deportees stod på scenen i Umeå och jag hängde med kära gamla klasskompisar, allt var lugnt, det var en skön sommarkväll ingen brydde sig om nått, alla brydde sig om allt .. även en resan hem från Stockholm med brodern när jag just hade landat med flyget från ENGLAND. en bilresa i soluppgången från tio på kvällen till fem på morgonen.. MINNEN. gaaah! såna gånger man vill kunna spola tillbaka till och njuta mer av, men tanken på att de inte går gör ont i hjärtat. Man får bara hoppas på att de kommer tillbaka.. annars kan man ju alltid drömma, drömma sig tillbaka..

Deportees – Turn BackTime
Deportees – Arrest Me 'Til It Hurts
Deportees – Will You Talk (If I Listen)

nåååååhh. tror jag ska göra det nu. drömma..
SOV GOTT!

RSS 2.0