SOME CHRISTMAS GIFTS.


Fick bland annat denna body butter med en underbaaaar doft..
och även denna klocka! av syrran, nr 2 i min samling.
Totally AWESOME!!!

DOM ÄR HÄR.

En vecka försenat men Äntligen är dom här. Min kära syster och hennes familj.
Ikväll kommer bli en aaaawesome night med alla syskon samlade. Vi har som julafton igen kan man säga så nu ska jag fixa mig lite sen blir det julbord och julklappar. again!!






Bless!!

MINE.

NU MINA VÄNNER ÄR JAG ÄGARE AV EN SYSTEMKAMERA.
CANON EOS 1000D. IT'S MINE!!


JULBAK OCH DEN ÅRLIGA JULGRANSJAKTEN.

Dagen började med att vi for och hämtade Manne och Milla på flygplatsen. ja, tyvärr så var det inga fler än så.. London har ingen kapacitet att hantera snö på deras flygplatser så i princip alla flyg är inställda, men tack och lov så kommer dom ändå hit, fast den 26, min syster, hennes man och deras dotter. så FRUKTANSVÄRT tråkigt så det finns inga ord. Men som sagt dom kommer ju i alla fall.. bara lite senare.
SÅ. vi hämtade dom, och det är en STOR lycka att ha dom här. Sen for jag och pappa på den årliga julgransjakten. Hugga julgran helt enkelt! Jätte mysigt, vi gör det varje år, våran egen lilla tradition. Det är ju så SJUKT mycke snö ute så det blev en hejdundrandes tur på sidan av skoterlederna.
SEN tog julbaket vid. Jag och Manne bakade kola, vit kardemumma tryffel och brända mandlar. Gott blev det och mysigt var det!!
GRATTIS till alla som fått jullov idag!! bra jobbat,
njut av ledigheten och se till att ha ett bra lov, för DET är ni värda!
CHRISTMAS BLESSINGS

JULENS KLOCKOR RINGER.

NOPE. jag har INTE lagt ner min blogg!! Jag vet inte varför jag bloggar så sjuuuuukt lite nu för tin', det blev bara så ett tag. Har annat för mig i livet helt enkelt. hehe. Även om det verkligen är bloggtider nu med allt julit som händer hit och dit.. och det händer verkligen mycket!
I fredags var det julfest på kyrkan. En ASM kväll vill jag lova! Klä upp sig järnet, äta fin middag och ha en allmänt trevlig kväll med goda vänner, DET är grejer det!
Julens klockor börjar verkligen ringa. Imorgon är SISTA skoldagen sen har jag JULLOV- love it!!
PÅ tisdag, alltså i övermorgon kommer mina älskade syskon HEM hit, spricker av lycka när jag tänker på det. Denna jul ska bli så fantastisk. MED alla syskonen hemma på Julafton och bara massa gemenskap å kul ska vi ha !!!
Nu ska jag pyssla lite julklappar.. ni få se sen. Efter julafton förstås!
Bless.

AERIAL.

Hej kära ni!
Hoppas ni har haft en bra helg, det har jag. Riktigt skön, tagit det super lugnt och bara njutit. Började allt med P-J party på kyrkan sen i lördags var jag bara hemma och jag och mamma julpyntade huset. Idag har vi vart hos mormor, det var verkligen jätte mysigt, älskar min mormor!
Kvällen har ägnats åt skola.. novellanalys och matte jippie- NOT. men måste göras.
YES. en snabb kortfattad version av min helg!
Nu laddar vi för en ny vecka, May God Bless!
immanu el – Aerial

EN SÅNDÄR ENKEL MYS VARDAGLIG EN.

UNDERBAR bild- not. men så det kan gå när ens kamera inte vill samarbeta. Juuuste!! har jag sagt att jag och pappa var och kollade på kameror?? och att det verkligen verkar som jag kommer få en. Plus att min syrra ska till Singapore innan jul och där är ju sånt billigare. stort plus för det!
Byxor- cheapmonday. T- Lyddans (gina). Kofta och Halsduk- H&M.

"DECEMBER TIDEN HAR FARTRÄNDER"

Oj oj. tiden går ändå fort. Det var ju nyss sommar och 20 grader varma sommarkvällar. otroligt att tänka på nu. En månad kvar sedan är det ett nytt år. Sjukt vad tiden rinner iväg när man tänker på det. När man är mitt uppe i saker och ting tänker man att det går så sakta. Men såhär i efterhand så har tiden bara runnit iväg.
Därför gäller det bara att göra sitt bästa för att hinna med. Leva här och nu. och inte där och då.



foto Cornelia
Norah Jones – December

Ta vara på livet! Bless

RSS 2.0